Szoktatok pelenkat cserelni ejszaka, ha csak pisi van?
Figyelt kérdés
Este 7 kor fektetem le es eddig mindig csereltem ejszaka,de ismerosom azt tanacsolta, higy csak reggel csereljem, ha csak pisis. En ezt hosszunak talalom, ti? Cserelnetek pelust?#Jiji
2014. nov. 15. 05:29
11/13 anonim válasza:
Én sem cserélek. 3 és fél hónapos a lányom. Átalussza az éjszakát nagyjából, de ha fel is ébred a cumiért akkor megtapogatom a pelust és csak ha nagyon tele van akkor cserélek. Nem zargatom feleslegesen. Mi már a 3as libero comfortot használjuk. Majdnem 6 kiló a lányom és soha nem ázik át reggelre ez a pelus míg a pampers szinte mindig..
12/13 anonim válasza:
ne cserélgesd neki,hagyd aludni
13/13 anonim válasza:
Amíg kelt éjszaka enni, addig etetés előtt mindig cseréltem (kivéve ha csontszáraz volt). Amióta nem kel éjjel (sem enni, sem inni, sem a foga miatt), azóta eszembe nem jut ilyen miatt zargatni.
Persze ha látom/érzem, hogy átázott a pizsije, akkor megpróbálom rajta óvatosan lecserélni, de olyankor nem veszem ki az ágyból, hanem ott próbálom átvarázsolni rajta a pelust és a ruhát. Kicsit "mission impossible", de még mindig jobb, mint nagy nehezen visszaaltatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!