Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Van köztetek olyan anyuka,...

Van köztetek olyan anyuka, aki szilveszterkor kicsípi magát és akoholt sem fél fogyasztani?

Figyelt kérdés
Na erre kíváncsi vagyok! Mármint, hogy ki gondolja úgy, hogy megengedheti magának az alkoholt, persze nem túlzott mértékben. Pl. nekem megoszlik a véleményem.

2014. dec. 1. 23:13
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Valószínűleg itthon leszünk. Pár pohárral iszunk majd, berúgni nem fogunk. 3 gyerekünk van.
2014. dec. 2. 11:11
 12/14 anonim ***** válasza:
Nekünk 2 éves múlt a lányunk. Ha lenne kire hagyni,bizony lehet elmennénk valamerre. Mivel messze lakik mindenki és nincs hozzászoktatva máshoz a gyerek,így párom volt eddig csak iszogatni kollégákkal.Én most tervezek menni elsőnek hétvégén,de nem iszom,valahogy sosem szerettem és persze nem jövök későn haza úgysem,ellenben a gyerek apjával.Egyébként szüleim vigyáznának a kicsire pár havonta ha szeretnénk,de nem éri meg azért fizetni,hogy felvigyem a gyereket és hazajöjjek,ott pesten nem buliznánk,mert párom nem aludna mamánál ez miatt egy éjjelt sem.Meg nekem apuék szilveszterkor pont dolgoznak mindig,anyáméknál meg "party" van ilyenkor ( ébren vannak a gyerekekkel,mert már nagyobbak).Párom nem fog menni semerre szilveszterkor,tavaly sem volt. Lehet ha le tudnánk passzolni a kislányt,akkor sem menne ennyi ember közé,túl sok a balhé lehetősége és már egy sima búcsúbuli után is volt probléma,mert belé kötöttek majdnem a házunk elött már.
2014. dec. 2. 11:40
 13/14 anonim ***** válasza:

Miért ne lehetne bulizni? Nekem 21 hós a kisfiam és szoktunk a férjemmel kb 2 havonta egyszer, ilyenkor anyósom ittalszik és vigyáz a babára, aki egyébként egész éjszaka alszik mint a bunda.

Az alkohol meg nem ördögtől való dolog. El kéne ásnom magam azért mert gyerekem van? Hát nem fogom! :-) Nyilván nem fogok félmeztelenül okádni az árokparton, de nem azért nem mert gyerekem van, hanem azért mert gáz.

2014. dec. 2. 12:29
 14/14 anonim ***** válasza:

Te jó ég, hát miért ne "engedhetném meg" magamnak? Most akkor én kiskorú lettem, csak mert gyerekem született?

(Amúgy, neked a saját véleményed hogy tud megoszlani? Azt úgy mondják, hogy "megoszlanak a vélemények", de egy emberé nem tud megoszlani.)

Ha anyuka már nem szoptat, miért ne ihatna alkoholt szilveszterkor? Az első szilveszterünket leszámítva (akkor három hónapos volt a fiam), mindig ittam pezsgőt, akkor is, ha csak itthon voltunk, de sokszor elmentünk valahová (nyilván gyerek nélkül, úgyhogy ez nem releváns), de ha itthon maradtunk, akkor is koccintottunk, nem is értem, hogy ez miért lenne "megengedés" kérdése. Jó, van olyan ismerősöm, aki képes egy deci bortól is berúgni, én szerencsére azért nem ilyen típus vagyok, 4-5 pohár pezsgőig semmi bajom, bár általában egy ilyen szilvesztereste alatt este 9 és hajnali 1 között mondjuk ha három pohárral megiszom, és közben nyilván enni is szoktam.

2014. dec. 2. 14:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!