Van köztetek olyan anyuka, aki szilveszterkor kicsípi magát és akoholt sem fél fogyasztani?
A sógornőm aki 25 éves lesz pont szilveszter napján mondta hogy ő mindenáron bulizni akar, nem csak a szilveszter miatt hanem a szülinapja miatt is. Ő már egy másfél éves kislány anyukája, mondta hogy terhessége óta egyáltalán nem fogyasztott alkoholt nem is arról híres egyébként meg bulizni se nagyon bulizott maximum ilyen kisebb összejöveteleken volt ott, de ott nem ivott mert ő volt a sofőr meg ugye a gyerek miatt sem mert. De most határozottan mondogatja hogy neki az az egy nap jár hogy végre kitudja tombolni magát, ő már nem az a nagy bulizós jellem régebben nagyon az volt a barátnőm állítása szerint, de mióta házas és babát várt azóta lehiggadt teljesen. Boldog, kiegyensúlyozott, persze a barátnőivel rendszeresen találkoznak, nincs is ezzel gondja.
De most határozottan mondja hogy ő akkor kifog majd kapcsolódni a férjével együtt. A gyerekre valószínű a nagyszülők fognak vigyázni majd akkor, erre előtte fognak tenni egy próbát hogy milyen az ha a gyereket egy estére és másnap délelőttre otthagynak a nagyszülőknél, és akkor ha minden rendben lesz befogják vállalni a szilvesztert amikor messzebbre mennek majd egy jót bulizni.
Én szerintem is, ennyit megérdemel a csaj, mégis csak az év utolsó napja, meg a születésnapja is egyben és egy nagyon jó anya is akiről sokan vehetnének példát én véleményem szerint.
Persze mi a barátnőmmel még nem tervezünk babát, a szilvesztert nem a tesójával fogjuk tölteni mert az ő szülinapját január 3-án fogja megünnepelni a család mert akkor tudnak majd összejönni igazán, így is lett megbeszélve. Mi még nem tudjuk hova menjünk bulizni, de az én barátnőm is mondja akár házibuliról van szó akár más nyilvános helyről ős nagyon kifogja csípni magát, másabb akar lenni az év utolsó estéjén és a következő év első hajnalán. Én barátnőm mondjuk nem fog inni, mert nem ihat a gyógyszere miatt, meg amúgy sem szerette az alkoholt soha.
Mikor megszületett a lányunk 2 éve, akkor a szoptatás miatt nem ittam, de már tavaly igen és most is biztos meg fogok inni 1 üveg pezsgőt szilveszterkor.
Attól, hogy szültem, ugyanolyan ember maradtam, mint előtte.
Aki nem szoptat, az miért ne ihatna mértékkel alkoholt?
És azt sem értem, hogy miért ne csíphetné ki magát. Attól, hogy valaki gyereket szült nem kell burkában, lehajtott fejjel járnia.
Persze nem miniszoknyában kell részegen fetrengeni az árokparton, de miért baj, ha szilveszterkor egy kicsit kikapcsolódik?
Remélem én! És ebben csak az akadályozhat meg, ha valamelyik gyerek (2 és 4 évesek) beteg lesz
Akkor lesz az 5.házassági évfordulónk, biztos kirúgunk a hámból a férjemmel :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!