Milyen és mekkora pelenkát vigyek be a kórházba születendő babámnak?
Én 1-s pamperst vettem az 2 - 5kgs :)
főleg, hogy elvileg jó, ha eléjük a 3kg - s születési súlyt a doki szerint. . Aztán kitudja, lehet mehetünk a kórházból a boltba a nagyobbert :D
37hkm
Szia!
Szerintem egy csomag 2-5Kg Newbornt vegyetek, ha kell még, majd vesztek később. Persze csak akkor, ha az uh-k szerint 3kg körüli.
Mi a fiunknak nem is szereztünk be elsőre 1-est, rögtön 2-est vettünk, mert már uh-n nagynak mérték. Aztán a 34. hétre született, így kb. 2 db 1-es csomagot használtunk el.
A lányunk időre jött, nála alig tudtam a 43 db-os 1-est elhasználni, mert pocakos volt.
Most is egy csomag 1-est vettünk (ezt viszem a kórházba). Illetve 2-est vettünk még. A többi majd kiderül, ha megszületik.
1-es vagyok
Én is azt hittem, hogy a newborn ugyan az mint az 1-es, de amikor most kellett vennem 1-es pelust, ott volt mellette külön a newborn, amire én azt gondoltam hogy az koraszülötteknek való. Liberoba láttam amúgy, nem tudom hogy más márkáknál hogy van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!