Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A doki hozzátáplálást javasolt...

A doki hozzátáplálást javasolt majdnem 5 hónapos babámnak! Van itt olyan anyuka akinek szintén ezt ajánlották? Ha van miért?

Figyelt kérdés
Nem kérném a kiokítást ,hogy csak 6. hótól ..... Megbízom az orvosunkban ,csak kíváncsi lennék ! Köszi
2010. jan. 30. 20:15
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Szia! A mi babánkat örökbe fogadtuk még pár napos volt mikor haza jött hozzánk,de hiába próbáltunk ki ezer féle tápszert,egyiket sem tudta elfogadni.Vagy kihányta,vagy fájt tőle a hasa,vagy napokig kakilni se tudott, nagyon nehezen teltek el az első hónapok.Fagyasztott anyatejet kapott,de nem volt kielégítő a súlyának gyarapodása,ezért már 4 hónapos korától elkezdtük a hozzátáplálást. Eleinte lassan, banánt almát kínálgattunk,azután szépen fokozatosan jött a sütőtök,a répa,a krumpli és a húsfélék.Alig töltötte be a 7.hónapot mire sikerült a elérnie egy átlagos 6hónapos súlyát.Most már azt eszi amit mi,13hónapos, és szépen utolérte a lemaradását.Vannak helyzetek amikor tényleg korábban el kell kezdeni a hozzátáplálást.
2010. jan. 30. 21:31
 12/15 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekünk most javasolta (4,5 hónaposan), hogy kezdjük el.A lányom egy hónapos korától csak spec. tápszert ehet.

Egy hétig csak almázhatunk.

2010. jan. 30. 22:25
 13/15 anonim ***** válasza:

4 hónaposan kezdtem,mert kaki gondunk volt.Én nem leveztem és őszibarackkal kezdtem,mert az alma(banán) foghatja a székletet és nekünk pont ilyen gond volt..2-3 napig adtam,figyeltem van-e probléma.Utána adtam a barackhoz almát 2-3 napig...majd barachoz banánt 2-3 napig...

Ja,és anyatejes volt a babám 10 hónapig szopizott.(lehet lepontozni)

2010. jan. 30. 23:07
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Az én fiam is szopizik,4 hosan mégis megkezdtem a kostoltatást,mert refluxos és ezt ajánlotta a doki.Ne itélkezettek,nekunk a reflux miatt komoly problémáink voltak,de azota ,mintha jobb volna én hallgattam az orvosra.
2010. jan. 31. 09:22
 15/15 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm :)
2010. jan. 31. 11:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!