Mennyit eszik 1 hetes,3,5 kiló körüli babátok? Hány óránként?
Nincs mérlegetek, hogy mérni tudd mennyit szopizik? Az most jól jönne nektek.
A lányom egy hetesen 3 óránként 60-70 ml anyatejet és tápszert evett vegyesen.
Igen, jó lenne egy mérleg. Ahol lakunk (külföld) nincs lehetőség bérelni. És ahogy észre veszem nem is divat mérleget használni. Még használtan sem árul senki. Mondjuk errefelé szoptatni sem divat, minek akkor a mérleg...?
Köszönöm, hogy írtál.KB ennyire tippeltem én is, akkor kb 30-40 ml szopik.
Nektek sikerült elhagyni a tápszert?
3-as vagyok.
Az lemaradt, hogy 3-4-5 óránként ette ezt a mennyiséget. Délelőtt 3 óránként evett, majd dél körül aludt 4-5 órát, este megint 3 óránként ette, éjszaka pedig max 1szer kelt fel, szóval ott is legalább 4 órát aludt, de inkább 5-6-ot.
1-es vagyok. Nem él családtag itthon aki esetleg tudna kiküldeni nektek?
Nem mindig termelődik azonos mennyiség tehát egyszeri fejésből nem fogod tudni, hogy mennyi tejed van.
Nekem sajnos nagyon hamar elapadt a tejem, de keményen küzdöttem hogy azalatt a 1,5 hónap alatt annyi anyatejet biztosítsak neki amennyit csak tudok. Kívánom, hogy neked nagyobb szerencséd legyen :)
3-as vagyok.
Igen, változik a termelődő mennyiség, de nekem pl hetekig ugyan az a mennyiség volt, reggel-napközben-este más-más milik voltak, de minden nap annyi volt, kivéve amikor elkezdett apadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!