Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hány kiló 13 hét körüli...

Hány kiló 13 hét körüli babátok? Hányszor eszik egy nap és hány óránként?

Figyelt kérdés

Kisfiam tápszeres. 12 hetesen volt 6 kg. 3és fél óránként eszik. 160-ml-t. Éjjel egyszer eszik. 63cm.

Most vidéken vagyunk nagyszülőknél,elég sokan látjak akik eddig még nem. Mindenki rosszul van milyen nagy baba. Jó duci. Ne etessem ennyit. Nekem semmi bajom a babámmal. Jól néz ki,de szerintem nem vészes. De most rosszul esik mindenkitől azt hallani mennire duci,és hogy mi lesz később.Szerintetek?

2010. ápr. 9. 08:43
 1/2 anonim ***** válasza:
13 hetes babánk kedden lett mérve.6330 gr és 62,5 cm.Kizárólag anyatejes és igény szerint van szoptatva:)Ne aggódj,tökéletesen fejlődik!!!!Szép napot:)
2010. ápr. 9. 09:05
 2/2 anonim ***** válasza:

Az én kisfiam 14 hetes lesz vasárnap, két napja mért a védőnő 6500 gr-ot és 66 cm-t. Szerintem csinos baba és egyáltalán nem duci. Tejet és tápszert is kap, kb. fele-fele arányban. Szerintem a tied is kb. ilyen súlyban lesz, mire 14 hetes lesz.

Mi most állunk át a 3-ról a 3,5 - 4 órás etetésre és 6 helyett talán már csak 5x fog enni naponta. Most még bizonytalan a napirendünk, a váltás közepén vagyunk. Egy ideje kissé étvágytalan, úgyhogy 160 ml-t most nem eszik meg, ahogy a te babád, de szerintem az normális adag. 1kg testsúlyra 150 ml tápszert/tejet kell naponta számolni, de ez csak átlag, nagy eltérések lehetnek babánként. Az enyém eddig eszerint evett "mintagyerek" volt :-) , most azonban kevesebbet, a doki szerint semmi baja.

De egy ilyen pici babával egyébként is mit lehetne tenni? Ha éhes csak nem hagyhatod sírni, nem? Meg nem is sok ez a 6 kg szerintem.

2010. ápr. 9. 10:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!