Szerintetek nagyon meg fogom bánni később, hogy nem lesz gyerekem? - (hosszú és szövevényes sztori)
Már 4. éve élek egy elég furcsa kapcsolatba, ugyanis én vagyok a második nő. Ezzel eddig nem volt gond, persze sokszor zavart, hogy csak bizonyos időpontokban, korlátozott ideig volt rám idő, de a probléma tavaly áprilisban kezdődött. A történethez hozzátartozik, hogy van egy hobbim, amit abból az okból kifolyólag tudok finanszírozni, hogy a szüleim belesegítenek és eltartanak-imádom a feltűnő gyors autókat. Tavaly márciusban vettem is egy 12 éves csodát, amit úgy gondoltam jó állapotban vettem, de kiderült, hogy messze nem.
Mint már említettem áprilisban jött a gigszer: elég súlyos endometriózist állapítottak meg nálam, műtét, injekció, röviden: doki közölte, vagy egy éven belül baba vagy soha. Én említettem a barátomnak, hogy akkor kéne a baba, ő rángatta a fejét. Ezért a konklúzióm az lett: nem lesz gyerekem, de lesz egy menő autóm, amire most készülök kb majdnem annyit rákölteni, mint amennyibe került, de ragaszkodom hozzá, ez a kocsi életem szerelme!!!!
Tudja ez a hobbi pótolni a gyerektelenséged? Vagy nagyon megbánom?
MINDEN FIZIKÁLIS SZINTEN MEGJELENŐ BETEGSÉGNEK LELKI OKA VAN! GYANÍTOM A BELSŐ NŐVEL NEM FOGLALKOZOL, PEDIG OTT REJTŐZIK A GYÖKERE. NŐGYÓGYÁSZATI PROBLÉMÁK AKKOR JELENTKEZNEK, HA NEM TUDJUK ELFOGANI MAGUNKAT NŐKÉNT VAGY NEM TUDUNK NŐKÉNT ÉLNI.
AZ ÉLET MAJD ÚGYIS ELDÖNTI A KÉRDÉST.
MOST ÁLDOZD MAGAD A HOBBIDNAK, HISZEN ABBAN LELED ÖRÖMED.
A GYEREKVÁLLALÁST PEDIG NE ERŐLTESD!
AZ IDŐ NEKED DOLGOZIK!
Örökbe fogadni tudsz később is.
Egy gyereket semmi sem pótolhat. A férjem azt mondta, hogy még soha nem látott olyan boldognak, mint amikor a babánk megszületett. Tényleg az volt a legcsodásabb pillanat az életemben. Ettől szebb dolog nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!