Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Melyik játékkal érdemes...

Melyik játékkal érdemes játszani? (Jó sztori, hosszú játékmenet)

Figyelt kérdés

Hali!

Tudom, hogy sok ilyen kérdés lehet de én megkérdezem még egyszer. :D Tudnátok nekem olyan játékokat írni ami elé le lehet úgy ülni játszani, hogy észre sem veszed, hogy eltelt az idő. Szóval egy jó játék kéne mert pár hete nem találok semmi jót csak ilyen új szarokat ezek meg nagyon unalmasak. Lehet FPS vagy bármi.. Előre is köszi :)

2011. aug. 25. 17:40
1 2
 1/15 anonim válasza:
Nekem a Dead space 1-2 nagyon tetszett. Igazi horror játék, nagyon jó a hangulata.
2011. aug. 25. 17:56
 2/15 anonim ***** válasza:
ja dead space az jó game 1-2 és elég hosszú is
2011. aug. 25. 19:33
 3/15 anonim ***** válasza:
89%

GTA sorozat, Wolfenstein Return to Castle, Soldier of fortune 2, jedi knight 2 jedi outcast

Hirtelen ezek jutottak eszembe. Igaz, régiek, de nagyon jók. (Bár a GTA 4 nem régi. :) )

2011. aug. 25. 22:42
 4/15 anonim ***** válasza:
Thief III nekem tetszett a történet nagyon és rövidnek se nevezném de ritka manapság a hosszú játék
2011. aug. 25. 23:41
 5/15 anonim ***** válasza:

Én ezeket tudom ajánlani, nekem ezek jöttek be a legjobban.

Mind történetben és játéktartamban hozza a kívánt elvárást.

Penumbra black plague <-- mint ha egy könyvet olvasnál, olyan a története. (túlélő horror)

Penumbra overture <-- A "penumbra b. plague" folytatása, ahol abba maradt a történet. (túlélő horror)

Amnesia the dark descent <-- A "penumbra" készítőitől egy új túlélő horror játék még jobb a hangulata.

cryostasis <-- hasonló a penumbra-játékhoz csak dinamikusabb a játék menet (akció túlélő horror)

Suffering 1 és 2 <-- Egy nagyszerű túlélő horror, kívül nézeti mozgás rendszer, a tetteid alapján alakul a történet vége.

Hitman 2 - 3 - 4 <-- erről szerintem nem kell sokat írnom, bérgyilkost alakítunk és számtalan módon lehet megoldani a feladatokat.

Splinter Cell sorozat <-- Sok vita volt arra, hogy a "Hitman" koppintása. Szintén jó játékmenet érdekes küldetésekkel.

Batman arkham asylum <-- eddig a legjobb WB-által képviselt Batman játék, érdemes kipörgetni. (túlélő, akció)

Nagy hirtelen ezek jutottak az eszembe.

2011. aug. 26. 10:35
 6/15 anonim ***** válasza:

Ez lemaradt :)

Clive Barker's undying <-- A többszörösen elismert horroríró könyve alapján elkészített játék. Egy különleges képességekkel ellátott démon vadászt kértek fel, hogy vizsgáljon ki egy esetet, később azon kapja magát, hogy különböző démonokkal kell szembeszállnia saját védelmére.

2011. aug. 26. 10:45
 7/15 anonim ***** válasza:
Elder scrolls játékok, minimum 100-500 óra játékidő beleéléstől függően
2011. aug. 27. 07:44
 8/15 anonim ***** válasza:
amnesia nem hosszú játék....
2011. aug. 27. 09:42
 9/15 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm a válaszokat :):)
2011. aug. 27. 21:43
 10/15 anonim ***** válasza:
Alice Madness Returns, nekem nagyon bejött , ilyen elég beteg beteg ugrálós gyilkolós játék , jó hosszú játékmenettel , érdekes átvezetőkkel és történettel, az American McGee's alice című klasszikus folytatása:D
2011. szept. 2. 08:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!