Melyik játékkal érdemes játszani? (Jó sztori, hosszú játékmenet)
Hali!
Tudom, hogy sok ilyen kérdés lehet de én megkérdezem még egyszer. :D Tudnátok nekem olyan játékokat írni ami elé le lehet úgy ülni játszani, hogy észre sem veszed, hogy eltelt az idő. Szóval egy jó játék kéne mert pár hete nem találok semmi jót csak ilyen új szarokat ezek meg nagyon unalmasak. Lehet FPS vagy bármi.. Előre is köszi :)
GTA sorozat, Wolfenstein Return to Castle, Soldier of fortune 2, jedi knight 2 jedi outcast
Hirtelen ezek jutottak eszembe. Igaz, régiek, de nagyon jók. (Bár a GTA 4 nem régi. :) )
Én ezeket tudom ajánlani, nekem ezek jöttek be a legjobban.
Mind történetben és játéktartamban hozza a kívánt elvárást.
Penumbra black plague <-- mint ha egy könyvet olvasnál, olyan a története. (túlélő horror)
Penumbra overture <-- A "penumbra b. plague" folytatása, ahol abba maradt a történet. (túlélő horror)
Amnesia the dark descent <-- A "penumbra" készítőitől egy új túlélő horror játék még jobb a hangulata.
cryostasis <-- hasonló a penumbra-játékhoz csak dinamikusabb a játék menet (akció túlélő horror)
Suffering 1 és 2 <-- Egy nagyszerű túlélő horror, kívül nézeti mozgás rendszer, a tetteid alapján alakul a történet vége.
Hitman 2 - 3 - 4 <-- erről szerintem nem kell sokat írnom, bérgyilkost alakítunk és számtalan módon lehet megoldani a feladatokat.
Splinter Cell sorozat <-- Sok vita volt arra, hogy a "Hitman" koppintása. Szintén jó játékmenet érdekes küldetésekkel.
Batman arkham asylum <-- eddig a legjobb WB-által képviselt Batman játék, érdemes kipörgetni. (túlélő, akció)
Nagy hirtelen ezek jutottak az eszembe.
Ez lemaradt :)
Clive Barker's undying <-- A többszörösen elismert horroríró könyve alapján elkészített játék. Egy különleges képességekkel ellátott démon vadászt kértek fel, hogy vizsgáljon ki egy esetet, később azon kapja magát, hogy különböző démonokkal kell szembeszállnia saját védelmére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!