Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Melyik játékkal érdemes...

Melyik játékkal érdemes játszani? (Jó sztori, hosszú játékmenet)

Figyelt kérdés

Hali!

Tudom, hogy sok ilyen kérdés lehet de én megkérdezem még egyszer. :D Tudnátok nekem olyan játékokat írni ami elé le lehet úgy ülni játszani, hogy észre sem veszed, hogy eltelt az idő. Szóval egy jó játék kéne mert pár hete nem találok semmi jót csak ilyen új szarokat ezek meg nagyon unalmasak. Lehet FPS vagy bármi.. Előre is köszi :)

2011. aug. 25. 17:40
1 2
 11/15 4an50l0 ***** válasza:
Esetleg próbáld ki a 'Deus Ex: Human Revolution'-t. Érdekes a történet és a játékmenet is hosszú.
2011. szept. 2. 09:32
 12/15 anonim ***** válasza:

Komolyan nem írta még senki a Fallout sorozatot? (Na mondjuk jó régi kérdés.) Az első kettő része jó régi, de klasszikus és ma is élvezhető. A harmadik rész pár éves, az Oblivion motorját használja.

Amúgy nekem a Portal 1-2 sztorija is nagyon bejött, bár 1-2 nap alatt kipörgethetőek.

2012. ápr. 15. 17:23
 13/15 B-men válasza:
Assassin's Creed 2, Brotherhood,Revelations,
2012. aug. 6. 18:04
 14/15 anonim válasza:

Látom már régi téma, de gondoltam azóta hátha érdekel még játék :D

Fahrenheit: Indigo Prophecy <-- Nem igazán tudom mihez hasonlítani, egyszerűen szuper története van. Hosszúnak viszont nem mondanám.

2013. jún. 17. 20:43
 15/15 anonim válasza:
Ha még nem téma a kérdés!? Akkor én The witcher trilógiát ajánlanám! Nem horror de mindegyik része hosszú és jó a sztorija.Az első része majdnem minden pc-én lemegy a második hoz kell egy erősebb pc a harmadik részéhez pedig már igen erős gamer pc!!
2016. aug. 31. 12:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!