Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Naponta kb. mennyi időt...

Naponta kb. mennyi időt játszol 1 év körüli babáddal? Arra gondolok, amikor csak Vele foglalkozol.

Figyelt kérdés
2010. jan. 28. 22:07
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom, akinek egész nap a kezében van a gyerek, nem tervez kistestvért....

Hát én nem tudok egész nap ott ülni és játszani, mivel a ház nem fog magától kitakarítani, az étel nem fog magától elkészülni, stb. Pedig szívesen tenném, de ölbe akkor se venném egész napra egyiket se. Takarítás és főzés közben pedig nagyon jól eljátszanak. Szerintem kell nekik is, hogy kicsit önállóan ellegyenek.

2010. jan. 29. 08:33
 12/16 anonim ***** válasza:

8:13-nak egész nap az öledben van?

Nem irigyellek ugyanis lesznek még ebből problémáid később.

Most még Te vagy az aki nem mozdul mellőle később ez fordulni fog,és nem hagyja hogy mozdulj mellőle...

Nekem jól eljátszik egyedül is,több részletben ülök le hozzá,ha főzök stb jön velem és "segít" (kipakolja a konyhaszekrényt :-D ) de ha unatkozik akkor jön és "szól" hogy játszak vele.

2010. jan. 29. 09:01
 13/16 anonim ***** válasza:
0%

Hű, látom van kát szuperanya is:-)

Hát elég szomorú ha egész nap ölben van!Minek!Nem ezért kapod a pénzt, hülyeség, csak duma!!!

De ki hogy.

2010. jan. 29. 09:23
 14/16 anonim ***** válasza:
51%
Akkor én szuperanya és ősanya is vagyok egyben, mert még hordozom is a gyermekem :)))
2010. jan. 29. 10:00
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Szia!Dejó,én meg már azt hittem,hogy nálunk másképp mennek a dolgok!Jó olvasgatni,hogy mások hogyan élnek...:)

Pontosan nem tudnám megmondani,hogy mennyi időt töltünk kizárólag játékkal,de sokat vagyunk együtt.Én is közösen takarítok,főzök a kisfiammal,pakolászunk és mi is teregetünk ruhákat :)

Észre veszem,amikor már igényli,hogy leüljünk és építőkockázzunk,vagy labdázzunk,olvasgassak neki.Viszont ő sem értékeli még annyira,ha sokáig "csak" játszunk,hamar elunj magát,pedig mindent bevetek!Talán később ez is alakul még....Üdv!

2010. jan. 29. 11:26
 16/16 anonim ***** válasza:

22:30-as vagyok tegnapról. Azért ébresztem fel, hogy meglegyen a napi 5x- i kaja, mert ilyenkor már alszik, reggel fél8 körül ébred, szinte mindig pontosan, pedig nem vagyok az a "rendszert viszek a gyerek életébe típusú anyuka", mert én is össze-vissza csinálok mindent, képtelen vagyok ebből kigyógyulni... :S :D

Ráadásul most a 4. kajához is fel kell ébreszteni, mert már alszik. Persze nem mindig van így, hetente 2-3 durvább este szokott lenni a fogzás miatt. Pont 2 hete jött ki az 1., azóta meg semmi...

Bocsi az offért.

2010. jan. 29. 18:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!