Miért van az, ha nyafog a baba, elmenekülnek? Ill. játszani is csak úgy játszanak vele, hogy nézd anya mit csinál?
olyan érdekes, hogy ráadásul közeli rokonság gügyülimütyülüzik a babaával, de amikor nyafog, nincs egy kéz ami felemelje, megsimogasssa, nincs egy jó szó, ami megvígasztlja, milyen szeretet az ilyen szeretet?
a másik, hogy örülök hogy játszanak vele, mert fontos a baba szocializálódásában, mérföldkövek ezek a tapasztalásában (máshogy játsanak vele mint én, már a hanglejtés, ritmus, millió új élmény a babának)így hagyon, hogy figyelme oda koncentrálódjon én háimunkázok, vagy neteek, erre engem reckíroztatnak, hogy nem törődöm a gyerekkel, a net fontosabb, holott én 24-et vagyok vele, azt ők valahogy elfelejtik...szóval játszani sem úgy tudnak vele, hogy ne az érdekelje őket én mit csinálok.
ez normális? vagy belefér a "nem a nagyszülőknek szültünk" elvbe?
szerintem túl reagálod és ne hari de olyan negatív vagy!
Mindjárt meg magyarázod hogy nem is szeretik.
Á úgy sem lehet meggyőzni téged mindenre van valami magyarázatod.
igen, olyan érdekesnek érzem ezt az egészet
persze az is lehet túlreagálom, vagy szélsőséges vagyok
csak mindig úgy veszem át a babát, hogy belül fortyogok, ami meg hirtelen jön, tehát nem mélázok, meg gondolkodom a másik emberen, hanem látom hogy elkeseredett a kicsi és már "ott is hagyják".
egyszer kipróbáltam, hogy nem megyek oda, mit várhatok, és álltak mellette és beszéltek hozzá és semmi, ő meg el is sírta magát a nyafogásból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!