Miért van az, ha nyafog a baba, elmenekülnek? Ill. játszani is csak úgy játszanak vele, hogy nézd anya mit csinál?
olyan érdekes, hogy ráadásul közeli rokonság gügyülimütyülüzik a babaával, de amikor nyafog, nincs egy kéz ami felemelje, megsimogasssa, nincs egy jó szó, ami megvígasztlja, milyen szeretet az ilyen szeretet?
a másik, hogy örülök hogy játszanak vele, mert fontos a baba szocializálódásában, mérföldkövek ezek a tapasztalásában (máshogy játsanak vele mint én, már a hanglejtés, ritmus, millió új élmény a babának)így hagyon, hogy figyelme oda koncentrálódjon én háimunkázok, vagy neteek, erre engem reckíroztatnak, hogy nem törődöm a gyerekkel, a net fontosabb, holott én 24-et vagyok vele, azt ők valahogy elfelejtik...szóval játszani sem úgy tudnak vele, hogy ne az érdekelje őket én mit csinálok.
ez normális? vagy belefér a "nem a nagyszülőknek szültünk" elvbe?
Mert ha nyafog, akkor a te gyereked, vígasztald meg!
De ha mosolygós és aranyos, akkor a mama, papa unokája, testvér unokahuga/unokaöccse, dédi dédunokája...
hogy csak addig van szeretet, míg minden szép..
és családban..
nekem ez magas
Èn szüleim nem ilyenek még anyósék se. Ha nyafog próbálják vigasztalni nyugtatni. Ha végképp nem sikerül hozzák nekem.
Sztem azért viszik egyből mert nincs türelmük és lehet nálad előbb megnyugszik.
Nálunk pont fordítva van , ha nyafog én ugrok, hogy átvegyem. Legtöbbször ha anyukámnál, vagy anyósomnál sírdogált, nálam azonnal abbahagyta. Ez nem szeretet kérdése, nem vagyunk egyformák.
Nem vagyok szuperanyu, de azt gondolom, ha a nagyszülők átjönnek babázni, akkor élvezzék nyugodtan, ők már felneveltek minket, minden nehézséggel együtt, most had babázzanak nyugodtan.
nekem meg úgy jön le az egész, hogy elkezdenek babázni, de közben anya így meg úgy, utána, amikor nyafogna "le is passzolják".
mintha nem is egy emberről, egy életről lenne szó, vagy én nem is tudom. mintha nem is szeretnék.
(de lehet én reagálom túl, elvileg ne várjam hogy szeressék igazán, nem az ő gyerekekük, vagy hogy is írta első)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!