Szerintetek egy orvos anyuka "beszállna" ebben az esetben a gyógyításba, ha beteg lenne a babája?
Nem.Vagyis ezt tapasztaltam.Koraszülött osztályon dolgoztam,jelenleg én is itthon babázom.
Szóval nekünk a doktornéninknek lett koraszülött babája.
Nem "szállt be" a gyógyításba.A gyermeke mellett ült,fogta a kezét és együtt harcoltak,de ő akkor nem orvos volt,hanem anya!
Akkor és ott,hagyta,hogy a kollégái dolgozzanak és maximálisan bízott az ő szakmai tudásukban.
Szerencsére nem is volt gond!Ma már boldogan élik az életüket, a kislánya is már 4 éves.
Még annyit,hogy az én férjem is orvos,és mikor neki a nagymamája agyvérzést kapott,akkor ő sem úgy segített neki,mint orvos,hanem mint unoka,családtag,ült az ágya mellett,és etette,tornáztatta.
Nekünk is van orvos a családban és nem küldi más háziorvoshoz a családot. Sőt konkrétan úgy van vele, hogy inkább jöjjenek hozzá, mert a másik ketyós, mi a fenének mennének oda?
Olyan is van, aki nem háziorvos. Mikor kórházban beteget látogatott, akkor elkérte minden leletét, papírját és választ kért egy-két dologra, hogy minek kapja és miért annyit stb.
Hülyeség ezt kijelenteni, hogy semelyik orvos semmit, mind máshoz viszi/küldi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!