Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A lányom megjátszotta hogy...

A lányom megjátszotta hogy beteg az orvos mégis adott igazolást. Mit tegyek? (többi lent)

Figyelt kérdés
Van egy 11 èves lànyom aki tavaszi szüneten van. Holnap menni kellene iskolàba. Ma reggel mondta fáj a torka, de tudtam hogy csak eljàtsza. Vègül elvittem orvoshoz. Az orvos meg sem vizsgálta és már adta az igazolàst a hètre. Akart jövõ hétre is adni, de mondtam neki meglátjuk milyen àllapotban lesz a lànyom. Itthon elmondta csak megjàtszotta mert nincs kedve suliba menni. Rengeteget hiànyzott amit a tanárok is észrevettek, sajnos nehezen pótolja be az elmaradàst így rosszak a jegyei ès lehet èvismètlés lesz a vège. Szerintetek engedjem iskolába?
2014. ápr. 22. 18:59
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Holnap szépen küldd be az iskolába. Ha semmi baja, menjen csak.
2014. ápr. 22. 19:00
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Te nem mentél be vele a dokihoz? Miért nem kérted hogy vizsgálja meg, ha már ott vagy?
2014. ápr. 22. 19:08
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

A helyedben még a héten keresnék egy másik gyerekorvost.

Ez nem jó játék, egyértelmű, hogy a lányod akkor hiányzik igazoltan, amikor akar.

2014. ápr. 22. 19:21
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Bocs, de nektek milyen dokitok van?????

Alapfeltétel hogy megvizsgálja, csak úgy nem osztogathat igazolást.

Én elküldeném a suliba.

2014. ápr. 22. 19:22
 5/13 anonim ***** válasza:
80%
Azt kéne kideríteni nem-e történt vele valami suliba ami miatt szorong és nem akar menni. Nem biztos hogy csupán nincs kedve lehet történt valami
2014. ápr. 22. 19:28
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Na ez az orvos se normalis, de arrol a szulorol is megvan a velemenyem, aki a szimulalo gyereket nem megneveli hanem tamogatja a logasban....
2014. ápr. 22. 19:41
 7/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm a vàlaszokat!

Mondtam a lànyomnak nem èrdekel hogy van igazolàsa semmi baja feleslegesen ne hiànyozzon, erre felhàborodott õ màr eltervezte az egèsz hetet mit fog csinàlni.

Az iskolàban minden rendben. Sok baràtja van, nèpszerû az iskolàban. Minden nap elmondja hogy a vilàg legjobb sulijàba jàr

2014. ápr. 22. 19:51
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Eltervezte mit fog csinálni??? És Te hagyod??? Csak mert felháborodott? Nem bántani akarlak de itt veled is gond van ha hagyod.
2014. ápr. 22. 19:55
 9/13 A kérdező kommentje:
Azt mondta Tv-t nèz, gèpezik stb. Dehogy engedem, holnap megy suliba.
2014. ápr. 22. 19:59
 10/13 anonim ***** válasza:

Azért nem semmi,van esze a lányodnak...

Én ezt a betegség megjátszást csak középsuliban kezdtem el...

Kérdésedre a válasz: elküldeném suliba (nehogy már ő parancsoljon) keresnék egy másik gyerekorvost,akinek elmondanám,hogy a gyerek van,hogy megjátsza hogy beteg,szóval mindig alaposan vizsgálja meg (bár mondjuk egy hányós-hasmenős gyomorrontásra nem nagyon lehet mit mondani)

2014. ápr. 22. 20:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!