A lányom megjátszotta hogy beteg az orvos mégis adott igazolást. Mit tegyek? (többi lent)
Én a szeme előtt tépném ketté az igazolást. És elmagyaráznám neki, hogy egyszer majd úgy fog járni, mint a pásztorgyerek a farkassal. Mikor majd durván beteg lesz, majd senki se fogja neki elhinni. Hihetetlen, hogy "ő már eltervezte", mit csináljon. Meg ő a jófej a suliban. Az én gyerekkoromban még "szimulánsnak" csúfolták az ilyeneket, és egyáltalán nem voltak menők... Rosszul van ez a mostani világ összerakva.
Sajnos nem sok más ötletem van, mint a régi jó eltiltásos szankciók alkalmazása. Első ötletem mindjárt a számítógép elvétele, de folytatható a sor a tv-vel, mobillal, ha van neki. Esetleg szobafogság. És ha úgy érzed, hogy a gyerek osztályfőnöke vagy más tanára tudna segíteni, megpróbálhatnál beszélni vele, az mindenképpen segítene a lányod dolgán a tanároknál, ha látják, hogy a szülő maximálisan szeretne együttműködni, éa talán egy olyan tanár, akire a gyerek hallgat, akit véletlenül kedvel, elbeszélgethetne vele.
Köszönöm a válaszokat
Ma bement az iskolába. Ma reggel iskola előtt elmentünk egy másik orvoshoz, aki megállapította nincsen semmi baja. Haragszik rám, hozzám sem szólt, de tudtam az ő érdekében teszem, hogy ne kelljen neki pótvizsgára tanulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!