Lehet valami baja babámnak? Nagyon rosszul éreztem magam, s párom egyedül fürdette. , etette a kicsit meg. Most látom GLUTÉN tartalmú volt a bébi kaja (Hipp Jó éjt papi,6 hós kortól). Lesz tőle baja 6 és fél hós babámnak?
szegény párom csak jót akart,remélem nem lesz gond.Egy fél üveggel evett meg kisfiam.
Ha probléma lesz,mi lehet a tünet???
Az enyém úgy alszik, mint a szög. :) Már a böfi alatt bealszik rajtam. Megpróbálom levenni a vállamról, és nyeklik-nyaklik a feje. Úgy imádom ilyenkor... Tartom a kezemben az ölemben, és fognom kell a fejét, nehogy hátrabukjon, nyitva a szája, és olyan kis tejszagú... kész vagyok tőle! :D Aztán amilyen testtartásba leteszem az ágyába, úgy alszik. Persze reggelre bemászik mindig a pelenkázó alá. :)
Banyuci
Lehet mégis a glutén:) Vagy annyira örül, hogy végre kapott, hogy így ünnepel.
Akartam írni már az előbb is, ugyanezt amit a többiek. Meg pluszba még annyit a súlyos anyagcsere zavarokat szűrik ( születés utáni nem tudom hányadik napo), biztos emlékszel rá. Úgyhogy igazándiból nincs kockázata. Ha allergiás rá, akkor a három évesen adod neki akkor is allergiás lesz rá.
még egyszer köszi mindent.igen holnap pakolni fogok-előle.
az imént megpróbáltam altatni-ordenáré üvöltés lett,s most itt az ölemben nyugtatgatom-tényleg teli hold van???
sosem fog elaludni?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!