Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Dohányzó anyuka a kocsiban....

Dohányzó anyuka a kocsiban. Mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés

Egyre többször látom, hogy anyuka/apuka dohányzik a kocsiban, hátul meg a pár hónapos/éves gyerek.

Nyilván a letekert ablak sem viszi ki a dohányfüstöt, nagyon beszorul a füst hátulra, a gyerek meg csak szívja.

Tényleg annyira nem lehet kibírni azt az 5-10-30 perces autóutat cigi nélkül? Vagy megállni elszívni egy cigit?

Annyira sok ilyet látok, kezdem azt hinni velem van a baj, hogy nem értek ezzel egyet.

A "mit avatkozol bele mások életébe" kommentektől kérlek kíméljetek meg, nem szólok be nekik, csak mérhetetlenül sajnálom az ilyen gyerekeket.

2014. nov. 10. 10:30
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Hát én is dohányos vagyok, de nem annyira,hogy mondjuk egy fél órás autóutat ne bírjak ki cigi nélkül, főleg,ha bent ül a gyerek!
2014. nov. 10. 13:53
 12/13 A kérdező kommentje:

10-es, azért az utcán levő szmogot ne keverjük már össze a cigifüsttel. Egyrészt nem ugyanolyan erős másrészt meg a smoggal nem tudsz mit kezdeni, míg a cigifüstöt pedig el tudnád kerülni, ha akarnád.

Egyébként egy dohányos nem érzi annyira a dohányszagot, mint egy nemdohányos. Tudom, mert láncdohányos voltam. Ma meg azt is megérzem, ha az előttem levő autóban rágyújtanak mondom, nagyon más ez. És biztosan hátramegy a füst, akármennyire is lehúzod az ablakot, akárhogy is csinálod. Ültem nemdohányosként olyan autóban, ahol dohányoztak. Én elöl ültem pedig, Horvátország-Magyarország távon már azt hittem kifolyik a szemem is. Pedig le volt húzva az ablak. De hát egyszer ki lehet bírni. Csak a gyereknek nincs választása és azt szokja meg, hogy ez a normális. Pedig tényleg csak egy kocsiútról van szó. Nem azt kérdeztem, hogy miért kell gyerekeseknek dohányozni, mert az tényleg az ő dolguk…az ilyen közvetlen rágyújtást azonban ahogy látom, a többség nem helyesli.

2014. nov. 10. 14:20
 13/13 anonim ***** válasza:
10-es! Nyugtasd magad ezekkel a magyarazatokkal. :)
2014. nov. 10. 14:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!