Kislányom 2990g és 50cm volt, amikor született. Most 4 hónaposan 7320g és 65cm. Mit gondoltok, nem "túl nagy"? Van akik szerint kövér.
Szerintem valóban kis husi, de nyugi majd lemozogja!
Az enyém 13 hónapos és 8800gramm:-))
tényleg kis husi lehet :) nekem a fiam 8 hónaposan volt ennyi, de 10cm-el nagyobb :)
ha igény szerint szoptatsz, akkor lehet attól, hogy nem is éhes, de cicivel nyugtatod, vagy csak szomjas, de tovább cicizik, így a zsíros tejtől hízik, tágul a pocakja. ha tápis, szintén lehet az, hogy félreérted a jelzését és nem éhes hanem mondjuk csak unatkozik, de megeteted.
de lassan lassul a hízás, elkezd mozogni. diétáztatni úgy se tudod :)
Valószínűleg tényleg kicsit husi, de mit mond a dokija?
Az én kislányom szinte ugyanannyival született -50cm és 2880gr-és most 5600gr.
Husi,de nem túlsúlyos...
Enyém 3400-el született és 4 hósan volt 7210,bár ő hosszabb , 68 volt 4 hónaposan.
Aztán nesze neked,most 2 éves és magasabb ,mint az átlag,de súlyban viszont nem,ergó vékony lett eléggé.
Én fiam meg kb 1kg-mal született nagyobb súllyal, ő 3800gramm volt - és 4hónaposan meg 1kg-mal kevesebb volt. :) 6360gramm. :)) Ő nagynak született és utána alig hízott. A te kicsid meg a fordítottja, kicsinek született és nagy akar lenni.
Kicsit husi, de ugysem tudsz vele mit csinálni. Később lassul a gyarapodása, ne igzulj.
Tesóm fia 10hónapos és 9kg, barátnője kisfia meg 4hónappal fiatalabb, azaz pont fél éves, és 9,5kg. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!