Kislányom 2990g és 50cm volt, amikor született. Most 4 hónaposan 7320g és 65cm. Mit gondoltok, nem "túl nagy"? Van akik szerint kövér.
Figyelt kérdés
2014. nov. 2. 15:25
11/14 anonim válasza:
én babám 4 hósan 64 cm és 6500 volt és a combja hurkás, és nem egy "ropi" baba.
szerintem rengeteg a kérdező babasúlya!!!!!
terheli a szívét.
12/14 anonim válasza:
És most mit akarsz tenni, netán fogyókúrára fogod? A babák még teljesen ösztön lények, mint az állatok. Csak annyit esznek, amennyire szükségük van. Van, amelyik nagyobb és van amelyik kisebb étvágyú. Persze ha a szülő tömi állandóan, az más, de nagyon nem lehet megtömni egy ilyen picibabát. Nagyon sok baba husis, ez normális, majd lemozogják. Az enyém olyan átlag baba volt, nem volt épp vékony. Kicsi gyermek korában is mindig azt mondták rá, hogy nem ő a legvékonyabb, de nem is volt husis, csak egy icipicit. Most kezdett kicsit megnyúlni, vékonyabb, de még mindig normál testalkatú, nála vannak vékonyabb kislányok. (4 éves múlt). Az is teljesen normális, ha épp az ellenkezője és cérna vékony. 2 évesen én kis pocok voltam, elsősen elfújt a szél, egészen 15 éves koromig olyan cérna vékony voltam, hogy mindig azt mondták, hozzám kéne láncolni egy vaságyat, hogy el ne fújjon a szél.
13/14 anonim válasza:
többet is esznek, mint amennyire szükségük van..
14/14 anonim válasza:
Nekem is most lesz 4 hónapos 7400gr és 64cm én is aggódtam de a védőnő szerint semmi gond nincs, hasa nem is nagy neki csak a combjai hurkásak! Nem értem miért gond ez igaz hogy jó étkű de kizárólag anyatejes!Mondjuk ő 4050gr-al született sose volt egy "kis" baba de abszolút nem látom kövérnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!