Fiúk! Mit gondoltok a dohányzó lányokról? "Szerintetek menők"?
Figyelt kérdés
2012. jan. 4. 19:18
2/31 anonim válasza:
undorító és illúzióromboló halátok egy szép csajt aztán kiderül hogy cigizik
3/31 anonim válasza:
Egyáltalán nem menők.SŐT! Lehangoló,és undorító szokás..Büdös mindene.A ruhája,a haja,és sárgák a fogai az ujjai.
Volt olyan eset nálam,hogy azért nem jöttem össze a lánnyal akivel kölcsönösen bejöttünk egymásnak,mert cigizett..Akkor inkább nem kell.
24/F
4/31 A kérdező kommentje:
Én nem cigizek 16 éves létemre és nem érzem magam kevesebbnek:)
2012. jan. 4. 19:26
7/31 anonim válasza:
Hányszor teszed még fel ezt az idióta kérdést? Már megmondtam privátban is! Én férfi létemre cigizek, és undorodok a dohányzó lányoktól. Nem arról beszélek aki nagyritkán elszív egy szálat, hanem aki elszív napi 2 doboz cigit, meg megkattan a függőségtől. Aki meg amiatt dohányzik hogy menő legyen, azt megvetem, és lenézem, mert képes még ettől is nagyobb hülyeségeket csinálni, majd később, egy társaságért. Ráadásul egy lány ne cigizzen szerintem, mert nem nőies.
8/31 anonim válasza:
sztem gusztustalan és sokszor kiábrándító is :)
9/31 anonim válasza:
Egy lány nem a dohányzástól és az alkoholtól lesz menő, ahhoz, hogy menő legyen egy lány nem ezt a stílust kell felvenni.
10/31 anonim válasza:
Én dohányzom, de az szerintem is undorító, ha egy szép lány cigizik(ha csúnya akkor lesz*rom). Barátnőm is cigizett, 1 éve szokott le, azelőtt soha nem éreztem a hajának a finom illatát, csak a cigiét. Én is azért kezdtem 15 évesen cigizni, hogy menő legyek, de most már csak azért cigizek, mert imádom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!