Fiúk! Mit gondoltok a dohányzó lányokról? "Szerintetek menők"?
Figyelt kérdés
2012. jan. 4. 19:18
21/31 anonim válasza:
Én leszoktam,már gáznak találom! :)
Meg a nők kezében és a szájában nem mutat jól egy füstölgő rúd(pedig szívhatnák az Én rudamat is) :)
22/31 anonim válasza:
egy 15 éves,antidohányos kis pöts ne ossza az észt,és ne legyen olyan nagyra magával ha egy mód van rá.oké?
23/31 anonim válasza:
egy xy korú ember ne legyen olyan nagyra magával csak mert cigizik.
24/31 anonim válasza:
szerintem nem vagyok nagyra magammal mert cigizek.és emellet nem is ugatok mindenkire,ha cigizik ha nem,tiszteletbe tartom mást és egy olyan ne beszéljen,akinek még semmi élettapasztalata nincsen.nekem több okom lenne itt ugatni,de mégsem teszem.
25/31 Nodeki Tamás válasza:
Nem a "menő" kifejezést használnám. Én erotikusnak találom. Lásd smoking fetish. :)
26/31 anonim válasza:
még semmi élettapasztalata nincsen.nekem több okom lenne itt ugatni,de mégsem teszem.
Nem is érdekelne mit ugatsz. Dohányosokat nem tudok komolyan venni.. Saját magadat pusztítod elfelé szépen lassan azt sem tudod fölfogni akkor minek érdekelne a mondanivalód?
27/31 anonim válasza:
nekem ne dumállj.ez egy magánügy,amihez senkinek semmi köze.de azt nem vágom,hogy mért nem lehet komolyan venni valakit,aki dohányos.
28/31 anonim válasza:
Miért? Mert talán van annál primitívebb lény, mint aki saját magát mérgezi és teszi tönkre? Csak mert egy szál is azonnali DNS károsodást okoz. Persze téged ez hidegen hagy, mert azt sem tudod mi az a DNS. :) Sötét barom, szívjad csak, kevesebb ideig rontod a levegőnk legalább. :)
Béke.
29/31 anonim válasza:
attól hogy van egy káros szenvedélye,attól már nem egyen értékű a többi emberrel?vagy mi?azért lenézel valakit,mert csinál valamit,ami neked nem tetszik?de gondolom ti ezért nem vagytok primítívek,áááááááá dehogy.
30/31 anonim válasza:
Ezzel minket is szennyeztek azzal van bajunk értelmiségi. De hála az égnek most már korlátozzák (csak sajnos még mindig nem eléggé.) Csak otthon a kis házacskádban amit magadnak vettél (ha van egyáltalán) engedném meg, hogy rontsad a levegőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!