Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Fiúk! Mit gondoltok a dohányzó...

Fiúk! Mit gondoltok a dohányzó lányokról? "Szerintetek menők"?

Figyelt kérdés
2012. jan. 4. 19:18
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
41%

szerintem hasonló a hasonlóval, szóval én eleve csak dohányzó lányokkal kezdek, hogy ne cseszegessenek vele, hogy szokjak le.

ez elég nehéz lesz most, hogy nincsenek kimondott dohányzó helyek sehol ahol össze lehetne találkozni.

2012. jan. 4. 21:55
 12/31 anonim ***** válasza:
én dohányzok, ezért nem zavar, ha dohányzó lánnyal járnék, voltam is már dohányzókkal, és nem éreztem büdösnek őket. De ha nem gyújtok rá egy fél napig, én is érzem hogy nagyon rossz ízű a szám, meg büdös cigiszagú, szóval gondolom egy nemdohányzó lány nem is nagyon kezdene ki velem emiatt :D szóval leszokóban vagyok :D nem emiatt egyébként, de szeretnék leszokni
2012. jan. 4. 22:33
 13/31 anonim ***** válasza:
73%

Annyira bírom, hogy ennyire primitív sötét nyomorék a legtöbb bagós, miért kell lepontozni valakit azért, mert neki undorító egy dohányzó lány? Csak a kérdésre válaszolt.

Én 7 évig bagóztam, 1 éve szoktam le. Amíg szívtam nem zavart ha bagózott egy lány, de így, hogy már érzem a szagokat....undorító szerintem is egy bagós lány. Egyébként kedves kérdező, mutatja a szellemi színvonalad, hogy már a kérdésben is szerepel a menő szó. 16 évesen...lányként. Gratulálok. Anyum barátnője is akkor kezdte, 40 évesen rakta le, mert már nem tudta szívni, tüdőrákos volt, 41 évesen meghalt, napi 1 dobozzal szívott. Gyerünk pontozzatok le itt is, agyhalottak.

2012. jan. 5. 15:45
 14/31 A kérdező kommentje:
Én sem dohányzom 16 évesen!!! :) És gartulálok ,hogy leszoktál:) Én nem úgy gondoltam,hogy szerintem menő...csak sokan azt hiszik..és aki dohányzik és olvassa ezt a kérdést a válaszokkal leher rájön hogy mégsem annyira "menő" és leteszi a cigit ...így értettem:)
2012. jan. 5. 15:49
 15/31 anonim ***** válasza:

Nagyon szeretem a szép, dohányzó lányokat. Kiskorom óta jobban megnéztem egy szép lányt, ha cigi volt a szájában. KIFEJEZETTEN nőies ha egy lány dohányzik. Továbbá nagyon szexi is.

Mellesleg a véleményemmel nem vagyok egyedül:

[link]

18/F

2012. jan. 5. 17:15
 16/31 anonim ***** válasza:
58%

18/F

Gratulálok neked :) Remélem majd valami cigitől rothadó fogú és büdös leheletű lánnyal is összeakadsz akinek nem mellesleg a tüdeje is gallyra van menve és akkor megváltozik a véleményed.

Jobban járnál le tennéd. Nehéz felfogni a kis agyaddal (habár a dohányzás kicsinyíti az agyat biztos XD) hogy nem menő cigizni? Mi abban a menő? Szerintem inkább hülye vagy, hogy arra költesz kis szenvedélybeteg XD

15/F (okosabb mint te:P)

2012. jan. 5. 18:34
 17/31 anonim ***** válasza:

18/F vagyok, soha életemben nem cigiztem, egyszer elszívtam egyet és nem ízlett, rosszul lettem tőle. Néha vízipipázok ez igaz.

Viszont gyerekkorom óta megnéztem a gyönyörű lányokat, akik dohányoztak, imádtam és imádom őket. Magam sem tudom miért. Állítólag létezik valami pszichológiai blabla (Smoking Fetish a neve), amitől ez kialakul. Kábé annyi, mint, hogy más a hosszú combokat szereti. Egyébként nem kizárólag a dohányzás vonzz, a zöld szem és a kicsi száj-ezek hárman, amik beindítanak.

2012. jan. 5. 19:05
 18/31 anonim ***** válasza:

bocs akkor azt hittem te is bagós vagy.

EZER BOCS! :D

2012. jan. 5. 19:08
 19/31 anonim válasza:
nem menők. erről az jut eszembe: láttam egy szép lányt...aztán rágyújtott
2012. jan. 5. 20:02
 20/31 anonim ***** válasza:

szerintem sexi ha egy nő cigizik:)

28/N

2012. jan. 6. 22:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!