Anyukák! Szerettek "bandázni" vagy inkább otthon vagytok?
Figyelt kérdés
Én nem vagyok az a mindennap összejárós típus,de néha jó együtt játszani más gyerekekkel.A kislányom 12 hónapos és egyre jobban igényli a gyerek társaságot. Néha csak miatta megyek el,pedig nekem nem is lenne kedvem. Van így más is?2010. jan. 27. 13:40
11/13 anonim válasza:
is,is. nagyon megvagyok itthon a babámmal,ő egy éves,de naponta sétálunk,így találkozunk,ezzel,azzal.elég nagy a rokonság,barátok,így elég sűrűn van jövés,menés.játszótérre anyukákhoz nem járnék beszélgetni,már a gondolattól is ráz a hideg.úgy hogy valószínű,ha játszóra mennénk én csak a gyerekkel lennék,el,és nem azért mert nem vagyok barátkozós,sőt..de ami ott megy abból én nem kérek.Amikor elmegyünk bevásárolni olyankor játszunk is jo nagyot,ott mindig van a babáknak mit csinálni,és amióta megy még könnyebb vele,jönni menni.de amikor hetekig csak sétálni megyek azzal sincs semmi bajom,jó itthon a gyerekkel.
12/13 anonim válasza:
Én szeretek beszélgetni. Mi vidéken lakunk, itt az utcán amúgy is szokás köszöngetni, bár egy utcával odébb kezdődik az új lakópark, ők még nem jöttek rá erre a szokásra. Minden nap sétálunk egy órácskát, néha összefutok idegen babás anyukával, néha egy lélekkel sem. Ha találkozok valakivel, akkor általában csatlakozni szoktam. Én itthon nagyon egyedül vagyok, jól esik beszélgetni.
13/13 anonim válasza:
nagyon jó lenne, de nincs nagyon kivel :((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!