Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kisfiam nyakáról hogyan tudom...

Kisfiam nyakáról hogyan tudom a sebtapasz-maradványt eltávolitani?

Figyelt kérdés
kezelték a kis nyakát-majd betadine-os gézlappal ragasztották le,amit napok múlva kellett leszednünk.most olyan mintha koszos lenne a nyaka.sebbenzin,alkohol,mitől jön le?
2008. aug. 13. 20:10
 1/8 anonim ***** válasza:
23%
körömlakklemosó feloldja, de vigyázz hogy csukva legyen a szeme, ha érti már nemtommekkora gyerek, és hogy addig ne lélegezze be nagyon!
2008. aug. 13. 20:18
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Hm .. az jutott eszembe, hogy a lábamról a gyanta maradványokat, ami ugyen szintén ragacs, olajjal szedjük le. Nekem sima babaolajam van. Próbáld meg , sztem itt is segít.
2008. aug. 13. 20:18
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
En is az olajra gondoltam!!! Szerintem jo a sima etolaj is,en gyantat is szedtem mar le ezzel, ha epp nem volt mas! :D
2008. aug. 13. 20:45
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Gyógyszertárban kapható sebbenzin eltávolítja tökéletesen, fájdalom nélkül, majd 1 pillanat alatt el is párolog a bőrről.
2008. aug. 13. 20:53
 5/8 anonim ***** válasza:
És az alkohol? Tudjátok, amit köldökkezelésre kellett kiváltani. Egy próbát megér.
2008. aug. 14. 09:22
 6/8 A kérdező kommentje:

köszi

megpróbálom-alkohol úgyis van-pici korából.most 8hónapos

2008. aug. 14. 20:53
 7/8 anonim ***** válasza:
Mi sebbenzinnel szedtük le,ezt ajánlották a kórházban.Tökéletesen lejött minden maradvány és ragacs nélkül fájdalommentesen.
2008. aug. 15. 05:09
 8/8 anonim válasza:
58%
Nagyon regen irtatok de en most kerestem ra, koromlakklemoso pont elfogyott, az olajasat nem probaltam ki, viszont en vattakorongra fujtam parfumot most es lejott rolam!
2022. júl. 14. 13:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!