A babaruhákból hogyan lehet a sargarépát, barackot eltávolitani? Már probáltam áztatni, folteltávolitast, de semmi sem szedi ki, ti hogyan csináljatok?
Nekem így eddig minden kijött:
1. mosószappanos dörgölés
2. áztatás
3. mosószódával mosom, ecettel öblítem (az előkéket főzőmosásban)
Ha nem jön ki a makacs folt, próbáld meg ecetes vízben áztatni. Végül, a nap ereje fakítja a foltokat. (A színeket is!!!)
Én igy csinálom,és eddig minden makacs folt kijött a ruhácskából!
Forró vizbe áztatom 5percre,aztán bedörzsölöm caola mosószappannal,aztán be a mosógépbe,és a mosógép dobjába teszem a mosószert,én ariel folyékony mosógélt használok+ariel folteltávolitót,ezt ugye egy kis mosószereskupakba öntöm,az egyik elfogyott arieles folttisztitó kupakját használom hozzá,és öblitöt pedig a bip hipoallergént használom,mert ettöl olyan jó babaillatuak lesznek a ruhák!
Eddig minden kijött igy nekem,a barack a sárgabarack minden!:)
Szia!
Én évek óta környezetbarát mosószereket használok. 3 gyerek mellett nem foltosak a ruháink, mindennel elbánnak. Sőt még az áttérés előtt foltossá vált ruhákat is foltmentesítettem.
Színes ruhákhoz is használható. Anyatejes kaki, pirosgyümi, kakaó, őszibarack simán kijön vele!!!
Fehérítő és folttisztító só - www.mosodiobolt.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!