Mit csinálok rosszul?
Kisfiam megvan fázva, szürcsög a nozija. Pesztonka orrszívónk van, kiszívja a váladék egy részét, de utána ugyanúgy szürcsög tovább. A gép nem szív eléggé, vagy én csinálok valamit rosszul? Szegénykémet úgy kell lefogni, mert rúgkapál, visít, ahogy bekapcsolom a gépet.
Milyenek a porszívóra csatlakoztatható orrszívók? A porszívó hangjától nem fél,megnyugszik tőle. Esetleg tudtok ajánlani ilyen orrszívót? Kinek melyik vált be jobban?
Szia!
Én gyógyszertárban vettem orszi-porszi a neve.Nagyon jó, mindent kisziv pár másodperc alatt.Annyit meg kibír.Én vettem steimar tengervizes orrsprayt, azzal befújok előtte, mert feloldja a váladékot.Az orrcseppel ellentétben mindig lehet használni.
Szia!
Én is vettem pesztonka orrszívót, de az első betegség alkalmával át is váltottam a porszívós megoldásra:-) Az maradéktalanul kiszívja és tényleg gyorsan:-)
A pesztonkát rakd el,mert jól jön ha elutaztok nyaralni, de másra sajna nem:-(
A sterimár tényleg nagyon jó:)
Szia!
Én is gyógyszertárban vettem. Ez a fajta: [link]
Nekünk jó, nem fél tőle a babám. Szerencsére eddig csak egyszer volt olyan, hogy huzamosabb ideig kellett használnunk. Marimer orrspray-t ajánlott a gyerekorvos, valami tenger vizes oldat, nekünk kevésnek bizonyult így 0.1-es nasivint vettem, az nagyon jól feloldotta neki és jól le tudtam szívni.
Milyen külön orrszívási technika van még? ennél jobban nem tudom már ledugni az orrába.
Lehet, hogy valakinek bevált a pesztonka, nekünk nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!