Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ti vettetek cumisüveget...

Ti vettetek cumisüveget szülés előtt? Nekem azt tanácsolták hogy ne vegyek ha nem muszáj még szülés után se. Mert az csak bezavarhat a szoptatásba. Járt már igy valaki?

Figyelt kérdés
Vagy ti mikor kezdtetek el cumisüveget használni? Nyilván az a legjobb ha minél tovább tudom szoptatni a babát. Bármilyen tanácsot tapasztalatot örömmel fogadnék.

2014. nov. 3. 22:02
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
A kórházban még nem nagyon volt tejem. (Mondjuk után se) már bent tápszert kapott kiegészítésként. Bimbóvédőt kellett használnom, anélkül nem kellett a cici. 6 hétig szenvedtem azzal, h beinduljon a tejem. De mivel legtöbbször tápszert evett, a cicit lusta volt szivni, a cumisüvegből könnyebben jön...
2014. nov. 3. 23:11
 12/19 anonim ***** válasza:
Én nem vettem, pedig kellett volna. Szerencsére kaptam egyet ajándékba még terhesen, azt vitettem be a férjemmel. Odabent csak vizet kapott, mert volt valamennyi tejem, aztán itthon már tápszert is, mert nem volt elég neki (aztán el is apadt...). Akkor elküldtem anyukámat, hogy vegyen még. Nálunk nem okozott zavart, a lányom ügyesen szopizott, csak sajnos nem sok mindent talált.
2014. nov. 4. 06:09
 13/19 anonim ***** válasza:
Ez hül..yeség, hogy bezavarhat a szoptatásba. Mi van, ha el kell menned valahová, orvoshoz stb, akárhová? Akkor le tudod fejni a tejet és meg tudja itatni más a babát. Az én kislányom nem kapott csak kb 3 hónapos korig üvegből, de csak néhányszor, aztán semmit és úgy jártam vele, hogy semmilyen üveget, italt nem volt hajlandó elfogadni. Mindent ütött ki a kezemből majd egy évesen is. Ezt sem ajánlom senkinek. Nyugodtan vegyél üveget! Kell is, hogy legyen otthon! MAM anticolic üveget ajánlom!
2014. nov. 4. 07:08
 14/19 anonim ***** válasza:
nalunk rendes.cumia.uvegek voltak a korhazba es.kaves pohar, abbol is itattak, en is probalt otthon de nem sikerult. jo ha van otthon egy uveg.
2014. nov. 4. 07:28
 15/19 anonim ***** válasza:

A kórházban nálunk üveg cumisüvegek voltak - kis 1decisek, amiket folyamatosan fertőtlenítettek, és ilyen irtó nagy barna cumi volt hozzá. :)) 3gyerekem van,mindhárommal bénáztam a kórházban ezekkel az üvegekkel. Itt nem lehetett sajátot bevinni- legalábbis így emlékszem. A tápszert meg reggel elkészítették, bentvolt a hűtőben, és abból meregették ki a kis adagokat, pótlásokat amikért mentek az anyukák.

Mindhárom gyerekem születésétől tápszeres - nekem egyátalán nem volt semmi tejem, és mivel anyukám- tesóm sem tudott szoptatani, számítottam rá, hogy esetleg én is így járhatok, ezért én vásároltam már előre 6db cumisüveget, (tommee tipee-t) és bár nagyon rajta voltam a szoptatáson, sokat fejtem, de mikor 2hét után sem tudtam napi 4fejésből 10ml-t se lefejni- gondolhatod! :( Így nálunk maradt a tápszer és cumisüveg. A Tommee cumisüvegek is nagyon jók, de lett MAM is, azt is nagyon szerettük.

2014. nov. 4. 07:54
 16/19 anonim ***** válasza:

Bár nekem nem kellett semmit vennem,mert mindent kaptunk,de kaptunk cumisüvegeket is. Kicsi 125 miliseket és nagy 270 miliseket.És kellett is,ahogy hazajöttem pótolni kellett tápszerrel,mert bestresszeltem és nem ment a szoptatás.Meg mellesleg kis teához vagy vízhez jól jön.Én egyébként csütörtökön szültem,hétfői napon jöttem haza,keddtől kapott már üvegből.Próbáltam szoptatni,de 2,5 hós korában végleg abbahagytam,mert nem ment és a szoptatós gyógyszer sem működött megfelelően úgy már.

És mondják,hogy cumisüveget meg cumit se lehet elvenni a gyerektől 3-4 éves koráig,de lányom nem cumizott és az üveget se fogadta el már 8 hónaposan.TEhát nekem könnyebb volt végülis szoptatás nélkül.Anyatejes volt 95%-ban egyébként,mert gyüjtőből hoztam neki 7 hós koráig.Utána meg már a tápszert is csak 1x fogadta el.

2014. nov. 4. 08:00
 17/19 anonim ***** válasza:

Erre az ostoba tanácsra én is hallgattam az első gyerek előtt sajnos, hogy jaj nehogy vegyek cumisüveget, mert majd a szoptatás.....aha.....iszonyú volt, jöttek a mindenkinek van elég teje és tud szoptatni dumával,kár hogy ez nálunk nem jött be, a gyerek éhesen orditott, egész éjjel fenn voltunk, végül lefejtem a tejet és üvegből megetettem. Mivel otthon nem volt semmink, a kórházból hazafelé menet kellett hogy megálljunk egy bevásárlóközpontnál és akkor vettünk mellszivót, tejtárolópoharat, cumisüvegeket és cumikat is. A második gyereknél minden előre megvolt és mindent vittem is magammal a kórházba is.

Én azt tanácsolnám, egyet-kettőt vegyél , aztán majd meglátod.

2014. nov. 4. 10:06
 18/19 anonim ***** válasza:

Attól ne félj, hogy bezavar a szoptatásba. Az én babám 2 hetes korától 4 hónapos koráig hasfájós volt. És a reggeli lefejt tejed adtam neki cumisüvegből. 18 hónapos koráig szoptattam.

Még soha nem hallottam egy ismerőstől sem, hogy a szoptatásba bezavart volna a cumisüveg.

2014. nov. 4. 11:01
 19/19 anonim ***** válasza:
Kislányomat szoptatom és tápszert is eszik, nem zavart neki be a cumisüveg. Mindkét gyerekemnél előre vettem 2nagy 1kicsi cumisüveget (Mam). Kisfiamnál is szükség volt rá mert őt nem tudtam szoptatni.
2014. nov. 4. 12:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!