Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy fogytatok le szülés...

Hogy fogytatok le szülés után? Hogy nyertétek vissza az alakotokat? Mikor kezdtétek a diétát és a mozgást?

Figyelt kérdés
Lehetőleg olyanok írjanak, akiknek tenni kellett ezért. Nagyon jó, ha valaki már úgy ment haza a kórházból vagy pár hét alatt visszanyerte a formáját, de én nem erre vagyok kíváncsi. Mikor kezdtétek a diétát, a mozgást? Milyen módszerrel fogytatok le, nyertétek vissza az alakotokat? Mit etettek? Milyen diétát csináltatok? Mire mozogtatok? És hogy oldottátok ezt meg a baba mellett (alvásidőben)? Szoptatás végére sem nyertem vissza az alakom, szóval rám nem igaz, hogy a szoptatással olvadtak le a kilók. Nem híztam, de nem is fogytam. :( 8-10 kg-t le kellene adnom, mert ciki, hogy még mindig csak a korai terhes nacik jönnek rám. :(

#diéta szülés után #mozgás szülés után
2014. okt. 9. 14:43
 1/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Az első fiammal, kb 28 kgt híztam.

Szoptatással lement ebből kb 13. Ahogy abbahagytam a szoptatást, lement még pár kg.

Utána elkezdtem fogyózni, semmi különös, csak az alapvető dolgok betartása. Szénhidrátot ami pékáru csak reggel ettem. Utána zöldség, hús, gyümölcs csak...

Alig vártam a reggeleket :))

Szóval ezzel a módszerrel lement vagy 6kg bő egy hónap alatt. Utána elkezdtem futni, ez segített a maradék néhánynál és az alakom is sokkal jobb lett tőle.

Most a másodikkal vagyok otthon. itt + kb 20 kg volt a vége. Még szoptatok, egyelőre nincs diéta, de megint ezt fogom csinálni, ha abbahagyjuk.

Sok sikert!

2014. okt. 9. 15:09
 2/7 anonim ***** válasza:

akkor nem az én véleményemre vagy kiváncsi-de azért leirok néhány dolgot.

én ugyan diétáztam ,igy sok nem jött fel a terhesség alatt,de az a diéta-amit a cukrom miatt kezdtem,nagyon jó volt.szénhidrátot kellett számolni,napi 5szöri vagy 6szori étkezés-3óránként.nagyon jó kenyérhelyettesitőket lehet kapni(abonett,rizspehely)én sokszor ettem ilyet.sok kefir,joghurt,hús,hal,stb.

az hülyeség,h a tej elmegy-ha ésszerűen tornázol ,nem lehet baj-csak kerülni kell a rázkódást,ugrálást,mellizmot.

kitratás,és járj el tornázni,ha van lehetőség

2014. okt. 9. 17:23
 3/7 anonim ***** válasza:
Mintha magamat olvasnám..:) csak rám + 20 kiló jött fel és nem nyertem vissza én sem a régi alakom amivel maximálisan meg voltam elégedve ANNÓ..:( pontosan egy hete kezdtem el a fogyókúrám..1 évvel azután h szültem..a lányom 13 hónapos, már nem szoptatom és elég nagy már ahhoz h apukája is vigyázzon rá, hála isten nem sírdogál utánam. Én konditerembe járok, 60 percet kardiózom különböző gépeken + fél óra feszesítő gyakorlat..igyekszem heti 4x elmenni ezt úgy oldom meg, h vagy délelőtt és apa addig sétáltatja, vagy ebéd után lerakom aludni és addig szintén apa otthon van, mire felébred már vissza is érek..vagy délutáni séta alatt lopózok el...ez a párom munkabeosztásától függ..eddig összetudtam hozni heti 5 edzést..de ez sok igazából, neked ennyit nem kell..inkább heti 3..én azért megyek mindennap mert egyrészt kicsit kikapcsol, h egy picit "szabad" vagyok, másrészt olyan szinten nem érzem jól magam a bőrömben, hogy a lehető leghamarabb szeretnék lefogyni..ami a diétát illeti, barna kenyérre váltottam, nem eszem édeset, csak müzli illetve gyümölcs formájában..sem zsírosat..sok zöldséget eszem és én 4 után nem eszek maximum egy almát..ja és én elkezdtem inni a szűzteát rossmannba lehet kapni 1300 ft...reggel-este megiszod és amit megeszel azt "kitisztítja" belőled..de nem durván! egy kicsit hosszú lett, de muszáj volt írnom, mert látom h egy cipőben járunk. :)
2014. okt. 9. 21:51
 4/7 anonim ***** válasza:
A terhesség alatt alig jött fel valami, szülés után 1 héttel kevesebb kiló voltam, mint a normál súlyom. DE, a szoptatás miatt zabáltam, mert állandóan éhes voltam, meg ha nem ettem eleget, akkor néhány óra alatt úgy elapadt a tejem, hogy az addig mellenként 100-120 milliliterből lett összesen 20-30 (végig nagyon ingadozó volt amúgy, ha nem aludtam, másnap nem volt tejem). Szóval szépen ugrottak fel a kilók. Miután abbahagytam a szoptatást ment le a plusz. Addig csinálhattam bármit.
2014. okt. 10. 09:15
 5/7 A kérdező kommentje:

Ugye, hogy a szoptatás alatt még éhesebb az ember? Terhesség előtt már pici plusz volt rajtam, szóval nem versenysúllyal indultam. A terhesség alatt én is nagyon vigyáztam, nem is jött rám csak 14 kg, amiből le is ment 11, amikor hazajöttem, de mivel plusszal indultam, így van rajtam 8-10 kg, amit le kell adnom. Valamint mivel sokat zabáltam a szoptatás alatt az állandó éhség miatt, így semmit nem fogytam, sőt most egy ideje nem álltam mérlegre, de szerintem 1-2 kg megint csúnyán észrevétlenül felosont. :(

3-as, de jó, hogy ennyit segít a párod. AZ enyém állandóan dolgozik, alig van itthon és ha hazajön is hullafáradt, így rám marad minden. Pont ebből van a vita, hogy én többet várnék tőle...:(

2014. okt. 10. 10:28
 6/7 anonim ***** válasza:

Első vagyok. En akkor tudtam mozogni rendszeresen, amikor elkezdett családi napkozibe járni a fiam.

Mennyi idős a gyereked? Esetleg járhatna valahova. Mi sem 5 nappal kezdtük, hanem heti 1-2 nap par óra... Fokozatosan növeltem az időt.

Meg vannak olyan edzőtermek ahol van gyerekmegőrző , általában fel eves kortól vállalják.

2014. okt. 10. 12:19
 7/7 anonim ***** válasza:

Eszembe jutott meg egy tipp :)

Alvásidőben szobabicikliztem, vannak 20 perces sorozatok, azt néztem közben :)

Megint elso voltam

2014. okt. 10. 12:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!