Hogy fogytatok le szülés után? Hogy nyertétek vissza az alakotokat? Mikor kezdtétek a diétát és a mozgást?
Szia!
Az első fiammal, kb 28 kgt híztam.
Szoptatással lement ebből kb 13. Ahogy abbahagytam a szoptatást, lement még pár kg.
Utána elkezdtem fogyózni, semmi különös, csak az alapvető dolgok betartása. Szénhidrátot ami pékáru csak reggel ettem. Utána zöldség, hús, gyümölcs csak...
Alig vártam a reggeleket :))
Szóval ezzel a módszerrel lement vagy 6kg bő egy hónap alatt. Utána elkezdtem futni, ez segített a maradék néhánynál és az alakom is sokkal jobb lett tőle.
Most a másodikkal vagyok otthon. itt + kb 20 kg volt a vége. Még szoptatok, egyelőre nincs diéta, de megint ezt fogom csinálni, ha abbahagyjuk.
Sok sikert!
akkor nem az én véleményemre vagy kiváncsi-de azért leirok néhány dolgot.
én ugyan diétáztam ,igy sok nem jött fel a terhesség alatt,de az a diéta-amit a cukrom miatt kezdtem,nagyon jó volt.szénhidrátot kellett számolni,napi 5szöri vagy 6szori étkezés-3óránként.nagyon jó kenyérhelyettesitőket lehet kapni(abonett,rizspehely)én sokszor ettem ilyet.sok kefir,joghurt,hús,hal,stb.
az hülyeség,h a tej elmegy-ha ésszerűen tornázol ,nem lehet baj-csak kerülni kell a rázkódást,ugrálást,mellizmot.
kitratás,és járj el tornázni,ha van lehetőség
Ugye, hogy a szoptatás alatt még éhesebb az ember? Terhesség előtt már pici plusz volt rajtam, szóval nem versenysúllyal indultam. A terhesség alatt én is nagyon vigyáztam, nem is jött rám csak 14 kg, amiből le is ment 11, amikor hazajöttem, de mivel plusszal indultam, így van rajtam 8-10 kg, amit le kell adnom. Valamint mivel sokat zabáltam a szoptatás alatt az állandó éhség miatt, így semmit nem fogytam, sőt most egy ideje nem álltam mérlegre, de szerintem 1-2 kg megint csúnyán észrevétlenül felosont. :(
3-as, de jó, hogy ennyit segít a párod. AZ enyém állandóan dolgozik, alig van itthon és ha hazajön is hullafáradt, így rám marad minden. Pont ebből van a vita, hogy én többet várnék tőle...:(
Első vagyok. En akkor tudtam mozogni rendszeresen, amikor elkezdett családi napkozibe járni a fiam.
Mennyi idős a gyereked? Esetleg járhatna valahova. Mi sem 5 nappal kezdtük, hanem heti 1-2 nap par óra... Fokozatosan növeltem az időt.
Meg vannak olyan edzőtermek ahol van gyerekmegőrző , általában fel eves kortól vállalják.
Eszembe jutott meg egy tipp :)
Alvásidőben szobabicikliztem, vannak 20 perces sorozatok, azt néztem közben :)
Megint elso voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!