Hogy lehetett ennyire elnézni a baba nemét?
Barátnőm a következőképpen járt: eddig akárhány UH-n járt (4D, mindenféle extra, orvosok szülők), mindenki kislány mondott neki és mondanom sem kell, nagyon beleélték magukat, hogy lány lesz a baba. Múlt héten megszült és kisfiú lett :) Szegény most is teljesen le van sokkolva :/ Hogy lehetett ennyire elnézni? Fiú névvel nem is készültek, annyira biztosra mondták, hogy lány.
:)
Én ezért vettem szinte mindenből fehérek,zöldet unisex színeket. Falat meg főleg arra lett festve.
Ők is csak emberek tévedhetnek, vagy akár gyerek is lehetett úgy, hogy ne lássák jól. Őszintén remélem ennél nagyobb bajuk nem lesz az életbe.
Én is hallottam már ilyet csak fordítva, végig fiú volt aztán lány lett, szülésnél derült ki. Szeritnem örüjön, hogy egészséges, az a legfontosabb, mert sajnos olyat is ismerek akinél a szülésnél ugyan az a nemű gyerek bújt ki akit mondtak, viszont beteg, nem is gyógyítható.
Mondjuk szerintem biztos nem volt teljesen egyértelmű, bár fura hogy annyira mondták, és mégsem.....
"Miert ennyire fontos, h nemfuggo legyen a szoba szine? Meg ujszulottnek milyen fius ruhak vannak? Ez csak nekem furcsa?"
Nem csak neked. Ugyanezt gondolom.
én 5-6 különböző szonográfusnál jártam,és dokinál lehetséges,hogy mindegyik elnézte eddig?
ez most nem nyugtatott meg :D mindenünk rózaszin pár cuccot kivéve :D
32hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!