Szerintetek mi lehetett ez?
Lehet nem jó témakörbe írtam,de összetett a dolog igy nem tudtam eldönteni,hova is tartozik.
Szóval: Piciabám babám van még.Mióta szültem nem volt menzim.Babám 3 óránként szopik,éjjel is kétszer.Viszont a férjemmel már szeretnénk egy újabb babát.Pár hete észleltem,hogy visszatért a folyásom,már nem száraz a hüvelyem,mint szülés után volt.A folyás átlátszó,víz színű néha ragacsosabb.Este együtt voltunk a férjemmel.Mindent megtettünk annak érdekében hátha megfogan a következő gyermek.Ma nem olyan régen a tisztasági betéten egy jó nagy adag víz szerű folyást tapasztaltam ami igen ragacsos volt.
Mit gondoltok,lehet ez már esetleg peteérés?
Tudom,nagyon kicsi az esély h újra teherbe essek,mivel menzim sincs,és szoptatok is.
Van valami ötletetek?Egyébként mit tehetnék még annak érdekében,hogy mielőbb jöjjön a b
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!