Akiknél tejfehérje allergia gyanú merült fel de végül kiderült hogy még sincs, azoknál mikor derült ki vagy nőtte ki? Mikor és hogyan lehetett kipróbálni sima tápszert illetve tejpépet?
Anyatejes babámon apró kiütések jöttek ki az arcán, csecsemőkorában, azt mondták csak a tejemtől van majd elmúlik.De nem múlt sőt összefüggő nagy folttá alakult az egész kis buksiján, csúny avolt nagyon, néhány ekcéma a könyökén és mellkasán, ekkor már mondta a doki hogy valószínű tejérzékeny a gyerek.kb 3 hónapos volt, szóval én nem ihattam ehettem tejes dolgokat, meg kaptunk rá szteroidos krémet is s bőrgyógyásztól. Szóval én tejmentes diétán voltam és a foltok hol előjöttek, hol elmúltak, volt pár helyen ahol sehogyse akart elmúlni.
De egyszercsak a babámnak nem kellett a cicim és vettem neki tápszert, sima Humana baby fit-et(banános). Na amióta ezt issza teljesen tünetmentes, pedig ez is tejalapú tápszer, szóval lehet hogy nem is tejallergiája volt. Passz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!