Mi lehetett ez a sírás éjjel 3 hónapos babámnál?
Együtt alszunk, 3 óránként szokott kelni, nyüszizik, fekve szopizik, alszik tovább. De ma éjjel 2-2,5 óránként kelt, és elképesztő, vigasztalhatatlan ordításba kezdett minden alkalommal. Sehogy se lehetett megnyugtatni, aztán a fotelben sikerült ráraknom nehezen az egyik mellemre, azon kicsit megnyugodott, másik cicin már az ágyban elaludt. Aztán 2-2,5 óra múlva kezdődött újra. :( Ezt kb. 4x játszottuk el.
Mi volt ez? Nappal semmi baja nem volt, és reggel óta is jól van...
De 3 hónaposan elég korai ez nem? Az első gyerekemnek kb 8 hónaposan jött ki az első foga.... Meg persze nem is látszik semmi, hogy jönne, sztem inkább a hasa vagy front vagy mittomén...
Csak olyan vacak, hogy nem megoldás, hogy odaveszem mellém, majd ott megnyugszik, hiszen alapból ott van. :D :D
Ilyen nálunk is volt pár napig (nem minden nap) nagyjából ilyen idős korában, aztán úgy ahogy jött, egyszer csak elmúlt.
Olyankor felvettem, nyugtatgattam, hasfájás elleni cseppet adtam, ciciztettem, szóval mindent bevetettem, de nemtudom melyiktől múlt el. Azóta kb 6 hónap telt el de még nincs foga, de attól még lehet fogzás a hátterében vagy a szélgörcs miatti éles bélfájdalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!