Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mért rakják a babákat pólyába?

Mért rakják a babákat pólyába?

Figyelt kérdés
Muszáj pólyát beszerezni? Mért kell az a babának?
2008. aug. 13. 13:40
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

NEM CSAK ERRE JÓ!!!

A babucim nem tudott aludni, de nagyon fáradt volt, mindig megébredt, sírt...stb. És a pólya! Leszorítja a pici kezét, és láss csodát aludt. Ugyanis a kisbabák nem tudják hogy ami a szemük előtt kalimpál az az ő kezük, és megriadnak hogy valaki hozzájuk akar nyúlni, felveszik vagy mi történik egyáltalán. Nem kell mindig rajta lennie, elég akkor ha nem alszik másképp. Sőt mi egy nagypelusba tettük, mintha pólya lenne. Próbáld ki, és ha használ vegyél esetleg pólyát. A négyzet alakú pelus sarába tettem a fejecskéjét, a baba mellkasára hajtottam kezeit (amúgy is ez a természetes neki, így volt a pocakodban) és az oldalsó sarkakat ráhajtottam úgy hogy egész a háta alá érjenek, így a saját súlya fogja a pólyát.

Jó babázást!

2008. aug. 14. 15:15
 12/12 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, sokat segítettetek.
2008. aug. 14. 18:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!