Ha éjjel vizet sem adok, akkor leszokik a gyakori ébredésről?
Simán lehet, hogy tényleg szomjas, akár mert száraz a levegő, akár más miatt, ne kínozd vízmegvonással, az kegyetlenség. Cukros cuccokat - teát is beleértve - valóban nem szerencsés adni éjjel, de ha kéri, hadd kapjon már szegény egy kis vizet.
Az meg, hogy reggelre bepisil, főleg nem értem, miért lenne baj egy ekkora gyereknél.
Te nem szoktál szomjas lenni éjszaka? Mer én néha igen és a kisfiam is egyszer felszokott ébredni inni, most másfél éves... Nem minden este, van hogy napokig nem ébred fel, aztán van hogy hetekig igen. Én a kezébe adom a cumisüveget és visszafekszem aludni. Tény hogy küzdünk a reggeli átázással de inni nélkül nem alszik vissza éjszaka.
Inkább próbáld ki azt hogy minden második felsírásnál adsz neki inni, de az semmiképp sem megoldás szerintem hogy egyáltalán nem adsz neki semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!