Jónak tűnek, de ezt még nem próbáltam.
Sok másokat viszont igen. Nem volt túl jó a tapasztalatom.
Ami igazán bevált, az a Rossmann-ban kapható Canpol.
Nem volt egy ezres (igaz, egy éve).
Nagyon szoros a kupakja, nem folyik ki belőle semmi, ha rajta van, mégha el is dől.
Szilikon a 'csőre'.
Ha kapható még, ilyet vegyél szerintem.
Köszönöm!
Az első válaszolótól kérdezném, hogy ha a babád ledobja akkor nem esik le a teteje. Sokszor járok így, és a tea a szőnyegre borul.
szia nekünk is az van és volt hogy ledobta és lejött a teteje bár nem minden esetben.A milyenknek mondjuk van teteje is ugy hogy lehet vinni bárhova.szerintem az egyik legjobb
16,5hónspos baba anyukája
Megerősítem az egyik válaszadót: jó a pohár, de a tetejét gyakran kell cserélni. Egy tupper-forgalmazó kicseréli neked ingyen, de ha vaterán veszed, akkor az első repedésig tudod csak használni...
Nekünk 2 van, repedt a teteje, már cseréltük, újra repedt (addig viszont tök jó, nem folyik ki!), mivel nm itt vettük, ahol lakunk, macerás a cseréje, így nem cseréltük újra... :-(
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!