11 hetes babómnak jöhet a foga? Mik a jelei ha esetleg igen?
Figyelt kérdés
2008. aug. 12. 20:22
1/4 anonim válasza:
Szerintem még kicsit korai 11 hetesen, de elképzelhető. Jelek: A fogíny piros és dagadt, ahol a fog elő készül törni. A babák legtöbbje ilyenkor nyűgös. Rosszul alszanak, nyáladzanak, étvágytalanok vagy hőemelkedésük is lehet. Na meg bármi van a kezükben akkor azt a szájukba teszik, vagy a kis kezecséjüket nyomkodják a szájukba.
2/4 anonim válasza:
Szerintem még elég korai lenne...A csírák ilyenkor nőnek bele az inyükbe és kifehéredik ettől,de a fogacska majd a 7-8 honapban bujik ki.Ilyenkor folyik a nyáluk,néha nyügösek és rágják az öklüket.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Az ínye nem dagadt de folyton rágja az öklét, nyáladzik és nagyon nyűgös egész nap. A cici nem mindig kell neki.Cumit eddig nam adtam még.
2008. aug. 12. 20:34
4/4 anonim válasza:
Szia! Maga a fogzás folyamata elkezdődhet. Mindkét fiam ennyi idős volt,amikor ugyanezeket csinálták. 5 hónapos volt mindkettő amikor kibujt az első 2 foguk.
üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!