Elbizonytalanodtam, hogy szeretnék e babát, ti mit gondoltok?
:D :D De aranyos vagy!
Terhességgel, szüléssel tényleg változik a test. De nagyrészt függ a genetikától és az akaraterőtől, hogy mennyire.
A babák, gyerekek tényleg hisztiznek, de hidd el, a másé mindig idegesítőbb, mint a sajátod.
A lányom végtelenül nyugodt gyerek volt, soha nem piszkálta a tisztítószereket, konnektorokat. Na de a fiam! Veszedelmes egy kölyök.
Sajna tényleg hánynak időnként és még csak betegség se kell hozzá.
Cserébe semmihez sem fogható érzés, mikor hozzád bújik, simogat, szeretget és TE vagy a MINDEN a számára.:)) Ez az, amit nem adnék semmiért. Meg mondjuk azt, mikor hazajön az apja és 15 hónaposan nevetve szalad az ölébe.
De 23 évesen miért is kellene akarnod ezt az egészet?! Bőven van még időd, ne stresszeld magad! Nyilván még tanulsz, vagy ha nem, dolgozz, dolgozd be magad egy munkahelyen, hogy később ne fájjon a fejed az anyagiak miatt!
Őszinte leszek: nem is igazán értem, miért kattogsz 23 évesen ezen az anyaságtémán!
köszönöm szépen, tündérek vagytok, ment a zöld mancs mindenkinek. :)
a 7es válaszolónak pedig igaza van, hogy nem akarok vén lány lenni! :)
én 23 évesen ezen kattogtam, aztán 24 évesen anya lettem. és boldogabb vagyok mint valaha, a sírásokkal és a hányásokkal együtt :)
de 23 éves és 23 éves között is van különbség, nem bántásként, de kérdező még elég gyerekesen gondolkozol, így érthető hogy elbizonytalanodtál. ha már nem ezek fognak érdekelni, hogy milyen az alakod, és hogy hány e egy gyerek időnként, vagyis beértél, akkor vállalj gyereket, addig ne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!