Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kisfiús anyukák! Ti hány...

Kisfiús anyukák! Ti hány hónapos vagy éves kortól tudtátok hátrahúzni a bőrt a kukin? Az én fiam 10 hónapos és még nem lehet, egy gyufaszálnyi lyukacska van csak a fitymáján.

Figyelt kérdés
2014. okt. 25. 20:09
 1/8 anonim ***** válasza:
Két hónaposan már jól elvált a teteje (nem erőltettük, magától), 11 hónaposan majdnem félig hátrajött, de nemrég apuka véletlenül jobban meghúzta fürdéskor, bepirosodott és visszatapadt. Ennek egy hete, most megint gyufafejnyi a lyuk.
2014. okt. 25. 20:16
 2/8 anonim ***** válasza:
Nekem mind 3 fiamnak a sebészeten csinálták meg kb. 1 éves korukban.
2014. okt. 25. 20:17
 3/8 anonim ***** válasza:
Az enyém csak 8 hónapos, de ugyan ez a helyzet. Az orvosunk azt mondta, még van remény, bár szerinte sebészet lesz belőle, de csak 1 éves kora után. Ha tud pisilni, akkor egy éves koráig a sebész nem csinál vele semmit és magától is megoldódhat még, majd kiderül hogyan alakul. Ennyi infóm van egyelőre erről :/
2014. okt. 25. 20:26
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. Csatolnék képet is de nem tudom hogy kell.
2014. okt. 25. 20:28
 5/8 anonim ***** válasza:
Semennyire nem jön föl, 16 hónapos, az orvos mindig azt mondja, hogy még ráér, nem is húzgáljuk, csak ő ellenőrzi néha.
2014. okt. 25. 20:58
 6/8 anonim ***** válasza:
Ha nincs semmi probléma, akkor nem kell hozzányúlni. Tisztul a pisiléssel, és ahogy játszik vele pl. fürdéskor, megoldja magának. Nyilván, ha gond van, begyullad, azt kezelni kell. Külföldön szültem, ahol szeretik a természetes dolgokat, ott ez a protokoll. Itthon a gyerekorvos is azt mondta, hogy 5 éves koráig ráérek a kérdéssel foglalkozni.
2014. okt. 25. 23:53
 7/8 anonim ***** válasza:
Fitymaszűkület? Kisfiamnak az van és a doki néni azt mondta nm szabad vele még jó ideig semmit csinálni. (8,5 hós)
2014. okt. 26. 19:17
 8/8 anonim válasza:
Én nagyjából 1 éves korára már jól hátra tudtam húzni neki
2022. nov. 17. 14:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!