Gyerekorvos mondta hogy kell a kisfiam fütyijét fürdéskor hátrahúzni egy kicsit és úgy mosni meg. Így van ez?
Hogy érted hogy magától?
Nagyon óvatosan huzogassad neki, ennyi.Amikor már nagyobb lezs, elmagyarázod neki, és csinálja majd megának.
Mennyi idős a fiad?
Régen nem foglalkoztak ilyenekkel, azt mondtáák, fel kell húzni és kész. Na azért küzd sok felnőtt férfi fitymaszűkültettel...
Nekem is javasolta a gyerekorvos, hogy vigyem el sebészetre, ott majd felvágják neki, mert komoly fitymaszűkültet van (13 hós), pedig én is úgy csináltam, ahogy a védőnő jvasolta, tehát óvatosan minden fürdetésnél, de csak addig, amíg könnyen megy.
Na a lényeg, hogy a gyrekorvos után elmentem a háziorvosunkhoz, hogy kérjek beutalót a sebészetre, se ő azt mondta, hogy megírja, de azt javasolja, hogy várjunk még. Az ő fia 16 hós, ugyanez a gond, de eszébe nincs még vinni, mert szinte 100%, hogy ha így csinálom tovább, magától megoldódik a probléma. Főleg, ha nem szokott neki begyulladni és könnyen megy a pisilés. 3 éves kor után viszont már nincs mit tenni, ha akkor is fenáll a a fitymaszűkület, akkor nincs más választás. De hozzátette, mi döntünk, s készüljek fel arra, hogy mki mást fog tanácsolni, mert ezzel kapcsolatban az orvosok vélemény nagyon megosztott.
Úgy döntöttünk, várunk.
Ja, s megmutatta, hogy még véletlenül se erőltessem, mert berepedhet neki (ahogy a gyerekorvos meghúzgálta, már látszott, hogy ici-picit meg is sérült neki).
Szerintem csináld úgy mint eddig. De Tied a választás.
Nem kell huzogatni.En meg a gyerekorvosomnak sem engedem.Egyszer huzta hatra es jol be is gyulladt utanna,azota statusz vizsgalatoknal nem engedem hogy hozzanyuljon.Nekunk magatol rendbejott.
4 fiu anyukaja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!