Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit tegyek, hogy 7 hós babám...

Mit tegyek, hogy 7 hós babám ne akarjon cicit éjjel 10-szer?

Figyelt kérdés
3 hónapig végig aludta az éjszakát 1-2 szopival a kiságyba.Mivel egyre gyakrabban fölkelt,már mellettem alszik,tudom ez nem jó,de most így könnyebb.Visszaraktam a kiságyba,ugyanaz,miért nem alszik "normálisan"?Meddig tart ez az állapot?Tanácsokat várok,aki hasonló cipőben járt,és megoldódott.köszönöm!
2010. jan. 25. 11:48
 1/6 anonim ***** válasza:
Használtok cumisüveget? Mert akkor adj neki vizet.
2010. jan. 25. 11:52
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem használunk,nem tudom jól teszem-e.A 4 éves fiam még mindíg abba kéri este a teát,ezt akarnám elkerülni.Próbáltam este megetetni bébikajával,hátha nem lakott jól,de ugyanaz.Lehet megnyugtatja a testközelség,mert nem mondhatnám,hogy sokat szopik,csak követeli,hogy a szájába legyen.
2010. jan. 25. 11:57
 3/6 anonim ***** válasza:

Sajnos megoldással én sem szolgálhatok. Nálunk 8 hónaposan kezdődött ez az őrült korszak. Akkor anya-hiány, kb 2 hónap múlva pedig újbóli fogzás kezdődött. Most lesz 1 éves, és még mindig tart. Van, hogy csak háromszor kel, de abból lehet, hogy az egyik egy-másfél órás ottlét, nem tudom visszarakni, mert rögtön üvölt. Közénk csak végszükségben hozom, amikor már én nem bírom, mert akkor meg később az lesz a harci feladat, hogy hogyan szoktatom vissza. Sajnos társasházban lakunk, és úgy gondolom, mindenkinek megvan a pihenéshez való joga, őszintén szólva, ha családi házban laknánk, többször ott hasznám. Déli alvásnál is bepróbálkozik, (most éppen nem szenved a fogtól), de akkor puszit küldök neki, integetek, és kijövök, akkor 1-2 perc után abbahagyja, és altatja magát. Nem tudom, hogy éjjel ez miért nem működik.

Sajnos ezzel nem sokra mész, de remélem mindegyikünknél hamar rendeződik, és hogy nálatok nem várható ilyen hosszú időszak!

2010. jan. 25. 12:03
 4/6 anonim ***** válasza:

1.vagyok.

Azért írtam direkt vizet mert arra nem szoknak rá. Az nem finom, nem nasi és így talán rájön, hogy nem kap mást ezért meg nem érdemes felkelni. Persze idő meg türelem kell hozzá. 1 hétig biztos eltart, ha utána se változik akkor nem érdemes folytatni szerintem.

Sajnos más ötletem nincs.

2010. jan. 25. 12:23
 5/6 anonim ***** válasza:

Nálunk is ez van, 7,5 hónapos a lányom.

Egyszerre jön két foga, félóránként visít fel.

Türelem.

Csőrös pohárból is lehet vizet kínálni. Nálunk sem víz, sem cici kell, éjjel cumi van, azzal tud kicsit aludni.

Mást nem tudok tanácsolni.

2010. jan. 25. 12:56
 6/6 anonim ***** válasza:
én is csak azt tudom tanácsolni hogy türelem.fiam 13 hónapos de még így is sokat felkel és cicizik.én is jobbnak láttam ha velem alszik mert kezdte 3 hós korában hogy ezerszer felkelt.sok folyadékot itatok vele éjjel cici mellé de ez sem használ.ugyanúgy felkel és kéri a cicit.-és kétszer pelus csere a sok folyadék miatt.
2010. jan. 25. 17:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!