Mit tegyek, hogy 7 hós babám ne akarjon cicit éjjel 10-szer?
Sajnos megoldással én sem szolgálhatok. Nálunk 8 hónaposan kezdődött ez az őrült korszak. Akkor anya-hiány, kb 2 hónap múlva pedig újbóli fogzás kezdődött. Most lesz 1 éves, és még mindig tart. Van, hogy csak háromszor kel, de abból lehet, hogy az egyik egy-másfél órás ottlét, nem tudom visszarakni, mert rögtön üvölt. Közénk csak végszükségben hozom, amikor már én nem bírom, mert akkor meg később az lesz a harci feladat, hogy hogyan szoktatom vissza. Sajnos társasházban lakunk, és úgy gondolom, mindenkinek megvan a pihenéshez való joga, őszintén szólva, ha családi házban laknánk, többször ott hasznám. Déli alvásnál is bepróbálkozik, (most éppen nem szenved a fogtól), de akkor puszit küldök neki, integetek, és kijövök, akkor 1-2 perc után abbahagyja, és altatja magát. Nem tudom, hogy éjjel ez miért nem működik.
Sajnos ezzel nem sokra mész, de remélem mindegyikünknél hamar rendeződik, és hogy nálatok nem várható ilyen hosszú időszak!
1.vagyok.
Azért írtam direkt vizet mert arra nem szoknak rá. Az nem finom, nem nasi és így talán rájön, hogy nem kap mást ezért meg nem érdemes felkelni. Persze idő meg türelem kell hozzá. 1 hétig biztos eltart, ha utána se változik akkor nem érdemes folytatni szerintem.
Sajnos más ötletem nincs.
Nálunk is ez van, 7,5 hónapos a lányom.
Egyszerre jön két foga, félóránként visít fel.
Türelem.
Csőrös pohárból is lehet vizet kínálni. Nálunk sem víz, sem cici kell, éjjel cumi van, azzal tud kicsit aludni.
Mást nem tudok tanácsolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!