Mit csináljak, hogy a babám ne akarjon levegőt venni a víz alatt?
Imád hason lenni a kádba de sokszor van,hogy a feje ebe ér a vízbe és akkor nem tudja, hogy ne vegyen levegőt.Párszor már komolyan szívrohamot kaptam , hogy meg fog fulladni annyira köhögött és levegőért kapkodott.
Tudom nem kéne hagyni hason de mindig kierőszakolja.
8 hónapos
Ne aggódj, nem fog bele fulladni! Esetleg nyel egy kis vizet, de kiköhécseli. Ilyen esetekben nem szabad ütögetni a hátát! Legyen hason, vagy függőlegesen. Babaúszáson mi merülések előtt, ha olyan a feladat, akkor az arcukba fújunk és úgy nyomjuk a víz alá. Az a baj az esetetekben, hogy nem tudhatod, hogy mikor nyomja a fejét a víz alá. Amúgy ilyen nálunk is van, hogy így fürdik, de a fiam direkt merül.
Van olyan otthoni feladat, hogy egy nagy bögre vízzet kell önteni a fajére (amikor űl). Előtte mondom neki, hogy: MERÜLÉS! és ahogy ezt kimondta, már is öntöm. Egy kicsit lehet, hogy prüszkölni fog. Ne aggódj, nem okozol benne kárt! Nem mentek babaúszásra?
17:35 vagyok.
A cumit nehogy kipróbáld!!! Szegény akkor rögtön a tüdejébe szívja a vizet az orrán keresztül. Inkább a gyomra legyen teli fürdővízzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!