Mogyorót nem szabad enni, ha szoptat az anya?
Első vagyok! Rákerestem a neten és tényleg van ilyen, ezt találtam:
"A szoptató anyák mogyoróra vonatkozó tilalmának korábban a torontói egyetemen dolgozó Peter Vadas kutatási eredménye volt a hivatkozási alapja. Ő úgy találta, hogy a kismamák tejébe átjut a mogyoróból származó fehérje.
Ám Vadas is csak akkor javasolja az anyáknak a mogyoró teljes elhagyását, ha a családban előfordult már allergia"
Szerintem sem kell aggódnod, ha eddig nem volt baj, már nem is lesz!
Gondolom földimogyorót ettél..tudtommal az van csomagban..én is ettem, totál kicsapta a lányom arcbőrét úgyhogy gyorsan leálltam róla!!
Érdekes mert a fiamnál mikor szoptattam nem tapasztaltam ilyesmit, jó mondjuk sokat nem ettem belőle, de azért ettem..
szia
én szülés után tömtem magamba a sós földimogyorót, nagyon kivántam (a párom állandóan poénkodott, h miaz máris jön a tesó)
mint kiderült a nátrium szint(só) volt túl alacsony és a só miatt kivánhattam,
újra elkezdtem szedni a magne b6-ot, kb egy hónapig, és kicsit sósabban étkeztem, aztán elmúlt a kivánósságom
a babámnak semmi baja nem volt tőle
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!