Hová érdemes tenni a babát miután megszületett? Kiságyba vagy mellettem?
Az első 2 fiam kiságyban aludt legtöbbször,de mindig mellettem aludtak a legjobban!Nem tudom eldönteni kiságyba tegyem vagy velem aludjon.Az első fiamat kiságyba tettem,mert mindenki azt mondta nem lesz jó neki ha mellettem alszik.a második már sürübben volt mellettem...nem tudom ennek hatására-e,de a kicsi nagyon szeret mellettem lenni,ő most 2éves,már nem alszik velem,de amikor csak lehet mindig bújik,veteti fel magát a karomba,reggelente pedig még mellém is fekszik.
melyik a jobb megoldás?ha kiságyba teszem vagy mellém?Tapasztalatok esetleg?
Kiságyban.
Bár azt észrevettem (de lehet hogy ez gyerekfüggő) a 17 hónapos lányom nem aludt mellettem csak nagyon nagyon ritkán és azt sem este, hogy nem bújos.Most hogy már nagyobbacska, a délutáni alvásnál próbáltam hogy hátha együtt tudunk szuszogni de nem.Ő ezt szokta meg, külön szoba külön ágy,és nem is bántam meg hogy igy szoktattam.
Na, most én leszek az ellenpélda:) Le is lehet hurrogni, meg pontozni:)
De nekem a 2,5 hónapos kislányom itt alszik velem:) Tudom, hogy rosszat teszek vele, de csak egyszer ilyen picike hadd szeretgessem addig:):) De ha arról van szó elalszik a kiságyban is:)
De te tudod! Én ebben nem kértem ki senki véleményét, úgyis megoszlik:)
Jó babázást Neked!
Mi a kiságyban kezdtük, de állandóan fent volt, meg én is, mert még a légzésfigyelőt is figyeltem:-) 2 hónaposan mellém bújt, azóta átaludja az éjszakát. Másfél éves korában próbálkoztunk a kisággyal, úgy, hogy mellette ülök, amíg el nem alszik /5 perc/, símán ment. A baba boldog, nagyon kötőtő és kiegyensúlyozott. Nekem nem volt teher, csodaszép összebújások voltak. Az a jobb megoldás, amelyikre TE szavazol. Minden ember, minden anya, minden baba más.
Sok boldogságot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!