Akinek nagyon sír a babakocsiban a babája hogyan levegőzteti?
és ha kiveszed séta közben őt sétálsz vele egy pár métert úgy hogy vállra veszed, hogy megnyugodjon, és visszateszed, az nem működik?
az enyém is mindig sírt és olyankor gőzerővel rohantunk haza. Aztán egyszer megelégeltem (pont 10. hét körül) és vállra vettem, legyőzve a buszkeségemet, úgy sétáltunk 100 métert, aztán visszatettem, és csodák csodája elaludt a kocsiban, úgy lenyugodott. Azóta valahányszor elindulok, 10 perc alatt elalszik. Pár hete ez elképzelhetetlen lett volna, annyira utálta a kocsit.
Sziasztok! Köszönöm a válaszokat! :) A hasratételt nem mertem megpróbálni, mert amúgy is utál hason lenni és sír nagyon ha úgy van (de muszáj neki a nyaka miatt), de lehet megpróbálom, hogy hátha a kocsiban bejön neki.
Ha jó idő van le szoktam hajtani a kocsinak azt a lehajthatós részét (tényleg annak mi a neve??) így valamennyire kilát szerintem, de mózeskosaras a kocsi, így szerintem lehet hogy az a baj, mit lehet csinálni, hogy jobban kilásson?
Rugalmas hordozóból milyet javasolsz kedves hármas válaszoló?
Négyes válaszoló, köszönöm szépen az ötletet, kipróbáltam már kínomban, hogy kivegyem annyira üvöltött szegénykém, ha kiveszem nekem is elhallgat, de sajnos újra ordítani kezd amint a kocsi felé közelítek vele :(... Igaz, én nem sétáltam vele úgy, hanem csak a kocsi mellett álltunk és úgy próbáltam nyugtatni, majd kipróbálom azt is.
Köszi még egyszer mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!