Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Akiknek nagy babájuk született...

Akiknek nagy babájuk született (4 kg körül vagy afölött), van ötletük, hogy miért?

Figyelt kérdés
Genetika? Táplálkozás? Vitamin?

2014. okt. 17. 23:38
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

A mi családunkba senki nem volt nagy, de még a pároméba sem. Én 2900 grammal párom kb 3100 grammal mégis a lányom 4520 grammal született.

2 hétig szedtem Elevitet. Utána csak magnéziumot és vasat.

Tegnap olvastam hogy a narancsra mondják hogy "babanövesztő" nem tudom, hogy ezt csak úgy mondják vagy van benne vmi. Lányomnál nagyon sok narancsot ettem. Most 10 hetes vagyok kiváncsi vagyok mekkora lessz.

2014. okt. 18. 08:58
 12/15 anonim ***** válasza:

Lehet, én is rengeteg narancsot ettem, szerintem naponta 1-1,5kg simán elfogyott. Facsarva is, egyben is.

9-es voltam.

2014. okt. 18. 09:14
 13/15 anonim ***** válasza:
Kisfiúnk 3850grammal született 55 centivel, tök picike volt amúgy... Mi nagyon magasak vagyunk, ezért nem csoda hogy ekkora gyerekünk született.
2014. okt. 18. 13:56
 14/15 anonim ***** válasza:
Súlyra nem volt nagy, mert 3400 grammal született a fiam, de 60 centivel. Szerintem genetika, mert anyám családjában szinte csak 2 méteres férfiak vannak (férjem is magas, bár ő teljesen átlagos értékekkel született). Vitaminokat nem nagyon ettem, csak az elején, viszont óriási lelki nyomás alatt csináltam végig a várandósságot+szülést (+ 1 kicsi "nagytesóval", mert 17 hónap lett köztük végül).
2014. okt. 18. 21:23
 15/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat és gratulálok a babákhoz! :)
2014. okt. 20. 11:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!