Akiknek nagy babájuk született (4 kg körül vagy afölött), van ötletük, hogy miért?
4060 és genetika...orosz az apuka...náluk minden baba michlen gumiemberke kicsinek...
amúgy direkt kétnaponta szedtem az elevitet...arról hallottam, hogy nagy babák lesznek tőle...
5200g és 62cm volt a fiam a 38. hétre született.
A cukorbetegséget kizárták, vitaminból a B vitamint és a magnéziumot, kalciumot szedtem csak.
Genetikában az öcsém volt 62cm és 4100g, a párom családjában is volt egy 5kg körüli nagynéni.
Én igazából még arra gondolok, hogy mivel szülésig dolgoztam, és nem kicsit pörgős, stresszes munkahelyen - szerintem a vége felé állandóan magas lehetett a kortizol szintem. A koraszülötteknek is szteroidot adnak és valahol olvastam, hogy a magas kortizol szint is gyorsítja meg növeli a babát. De már nem tudnám ide bemásolni, hol volt ez, csak megmaradt. Én erre tippelek nagyon.
Öcsém a 37.héten született 3350 grammal és 53 centivel. Doki szerint ha végig bent maradt volna,akkor 4,5-5kiló lett volna.De apám majdnem 2 méter és 4 kilóval született ő is.Nevelőanyám se alacsony.
Hugom 4200+ született 59 centivel. Hát ő simán szerintem csak nagy lett,mert már 3.szülése volt anyámnak,meg ugye a veszélyeztetett korban már,tehát szerintem szedett vitaminokat is.
Mi párommal súlyban picik voltunk,2900 grammok mindketten,én 54,párom 56 centi.Lányunk vitamin és minden nélkül született időre 3400-el.
Biztosan genetika is és vitamin is,meg baba függő is,ki mennyit tud/akar elvenni az anyjából úgymond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!