1 hónapos babátok mennyit volt a pihenőszékben?
Figyelt kérdés
2014. okt. 17. 20:12
2/10 anonim válasza:
Semennyit. Nem is vettem volna, de kaptunk egyet ajándékba. 4 hónaposan tettem bele először, amikor elkezdtem a kóstoltatást és még nem volt etetőszékünk.
3/10 anonim válasza:
Semennyit, 5 hónapos koràban ültettem vagyis cektettem bele először itt kanalazunk mèg nem tud etetőszèkbe ülni.
4/10 anonim válasza:
semennyit, a kanapén tartottam magam mellett és hetente utaztunk 1-2 órát, akkor volt a hordozóban, egyébként kiságy és mózes. Kemény szivacson, vízszintes helyen tartottam és tartom most is, csak már a földön van napközben.
5/10 anonim válasza:
nekem kb. fél órát (természetesen nem egyszerre, hanem összességében)a védőnő mondta hogy annyit lehet.
6/10 anonim válasza:
kb napi 1-1.5 orat, 20-30 perces reszletekben. mi eleg koran elovettuk mert sehogy nem volt hajlando elaludni ebben pedig legalabb elalmosodott.
7/10 anonim válasza:
kozben utanagondoltam, eznem egy honaposan volt hanem ugy 6 hetes koratol, de egeszsegugyi szemponbol nincs kulonbseg. ugy mondon inkabb hogy 6 hetesen kezdte elviselni.
8/10 anonim válasza:
Nem mindennap, de néha próbáltuk abban altatni. Akkor is max negyed órát, ha elaludt, akkor pedig attettem az ágyába. Ha ennyi idő alatt nem aludt el, akkor kivettuk, és próbáltuk máshogy altatni. Többet nem igazán akartuk, mert feéltettük a gerincét. Autós hordozóban sem volt sokat, csak ha mentünk valahova, dokihoz például.
10/10 anonim válasza:
2 hónapos volt, amikor megvettük neki. Addig bele sem tudtam volna szerintem rakni, mert nagyon sírós volt és amúgy 6 hetes korában kezdett el nyitni, nyílni a világ dolgaira, akkor nézelődött már nagyon sokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!