Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 6 hónapos babát lehet már...

6 hónapos babát lehet már ültetni babakocsiba, persze nem teljesen hanem félig, mint mondjuk a hintában, vagy a pihenőszékben ül?!

Figyelt kérdés
2012. jan. 12. 11:30
 1/3 Disi ***** válasza:
Szerintem igen. Gondolom, ha nem így teszel tiltakozik rendesen. Az én babóm már 2 hósan húzta előre magát, persze csak fejjel. Most átraktam a sportrészbe, mert arra tudom ráhúzni a lábzsákot és egy picit megemeltem, mert ha fekszik, ordít végig a kocsiban. Sőt, most hogy még izgalmasabb legyen tegnap kitalálta, hogy betámasztja magát könyökkel és úgy még feljebb tudja tolni magát. Na ezzel már nem tudok mit kezdeni én sem. Végig ül a kocsiban (persze görnyedt háttal, még nem tud ülni), de nem tudom mit csináljak. Visszarakhatnám megint a hordozóba, de abba a téli cuccban már nem nagyon fér bele.
2012. jan. 12. 11:45
 2/3 anonim ***** válasza:
Én sokat dilemmáztam ezen, nem nagyon akartam addig, amíg nem tud magától ülni. Még félig ülôbe sem. De nagyon nem tetszett neki, hogy csak az eget nézheti. Megkérdeztem a dévényesünket, azt mondta, nyugodtan, de azért ne órákra, és figyeljem, ha fáradt, nyaklik erre-arra a feje, akkor fektessem vizszintesbe.
2012. jan. 12. 16:17
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat , akkor holnap már így megyünk sétálni, remélem szeretni fogja, hogy nézelődhet :-)
2012. jan. 12. 18:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!