Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ti mennyi ideig hagynátok egy...

Ti mennyi ideig hagynátok egy ilyen pihenőszékben az 1 hónapos babátokat?

Figyelt kérdés

[link]

Nagyon hasfájós a kislányunk, és csak ebben lel megnyugvást, ugyanis rezeg. Félek, hogy árt a gerincének.

Elméletileg csecsemőkortól használható.

2012. dec. 1. 17:48
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia!A gerincének nem árt,mert ezek jól vannak kifejlesztve,DE a mozgásfejlődésének árt.Akkor erősödik,ha sokat van hason.Tudom,az eleje nagyon nehéz.5 hónapos kislányom,nem volt hasfájós,a barátnőmék babája,szintén 5 hónapos,nagyon hasfájós volt,sőt még most is,és ő is sokat volt pihenőszékben,eléggé le van maradva.

Persze,ez nem azt jelenti,hogy egyáltalán nem lehet benne,csak mértékkel.Amikor elalszik,akkor rakd át a kiságyba.

2012. dec. 1. 17:55
 2/3 anonim ***** válasza:
én szűk 3 hónaposan tettem bele csak
2012. dec. 1. 21:13
 3/3 anonim ***** válasza:

Szerintem nem árt neki. A hasfájást hamarosan kinövi, és egyre kevesebbet lesz benne.

a kisfiam is ilyen rezgősben volt el, igaz az teljesen vízszintesre dönthető volt, így mikor elaludt, ledöntöttem :) Mindenki jól járt :)

Valóban később kezdett el mászni, mint a kis barátja, mégis előbb kezdett menni... Szóval lehet, hogy 5 hósan le lesz maradva (persze nem biztos, hogy ettől), de lehet, hogy 8 hósan meg majd előrébb tart. Szóval erre nem kell adni.

A kislányom nem volt ilyenekben, mert nem szerette. Előbb fordult át, ez tény, de aztán lassított, és 8 hósan ült fel, és kezdett el mászni. Mindegyik baba más :)

2012. dec. 1. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!